Gündem
05 Haz 2013 19:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

HÜRRİYET'İN ESKİ GENEL YAYIN YÖNETMENİNDEN BOMBA İDDİA! HÜRRİYET'İN MANŞETLERİNİ EKREM DUMANLI ATIYOR!

Hürriyet Pazar gazetesi genel yayın yönetmenliği görevinden geçen yıl alınan gazeteci İskender Baydar, Twitter'da eski gazetesiyle ilgili iddialarda bulundu.

Basında "İskoç" lakabıyla bilinen, Fatih Çekirge ve Yılmaz Özdil’in yanında yetişen İskender Baydar’ın bu tweetleri çok tartışılacağa benziyor.
 
İşte o tweetler:
 
* Buradan açık çağrı: Hürriyet’in duvara sürtünerek yürüyen yayın yönetmeni, ya sen konuş ya da ben anlatacağım!!
 
* Türkiye’nin en büyük gazetesi Hürriyet’in yayın yönetmeni Enis Berberoğlu saat 11 civarı uyuduğu için gerçekleri yarına bırakalım.
 
* Uyan Enis Berberoğlu uyan; çalışanları nasıl sigortalı yapmadığını anlat, nasıl Fethullah Gülen aleyhine haberlere izin vermediğini anlat!!
 
* Uyansana Enis; sana başka bir gazetenin yayın yönetmeninden gelen ve Hürriyet’in manşetine karar veren telefonu açıklayacağım az sonra!!
 
* Türkiye’nin en büyük gazetesi Hürriyet’in yayın yönetmeni Enis Berberoğlu, atacağın manseti kime danıştığını açıklasana!!
 
Manzara net: Hurriyet’in yayın yönetmeni Enis Berberoğlu talimatları yerine getirmek üzere oraya oturtuldu.. Otursun bakalım!!
 
* Hadi anlatsana Enis; Hürriyet’in mansetine bir başka gazetenin genel yayın yönetmeninin karar verdiğini anlatsana!!
 
* Koskoca Hürriyet’in manşetini kim atıyor; Enis Berberoğlu mu, telefonda danıştığı bir başka gazetenin genel yayın yönetmeni mi!!
 
* Kusura bakmayin, Hurriyet’in mansetlerine kimin karar verdigini Enis Berberoglu guzellik uykusundan uyandiginda aciklayacagim
 
* Hurriyet’in mansetlerini Zaman Gazetesi Yayin Yonetmeni Ekrem Dumanli’ya danisarak atan Enis Berberoglu, sana da gunaydin!!