Polemik & Kulis
18 Oca 2021 15:07 Son Güncelleme: 18 Oca 2021 15:33

Hürriyet’in astroloji köşesi hem güldürdü hem düşündürdü...

Sözcü'den Hürriyet'e transfer olan astrolog yazarı Dinçer Güner'in Pazar ilavesinde kaleme aldığı burç yorumu okuyanları şaşırttı.

Bir çok ülke koronavirüs pandemisi nedeniyle sınırlarını kapatmış seyahat kısıtlamaları getirmişken ve öte yandan eğitim kurumlarının kapısına kilit vurulmuşken bugün Hürriyet gazetesinin pazar ilavesinde yer alan bir yazı dikkat çekti.

Sözcü Gazetesi'nde çalışırken yılbaşında Hürriyet’e transfer olan astrolog Dinçer Güner’in kaleme aldığı burç yorumlarında yaptığı değerlendirmeler şaşkınlık yarattı.

Dinçer Güner’in “Bu ay bol bol seyahat edip tatil planları yapabilirsiniz” ve “eğitim hayatınızın merkezinde yer alacak” gibi ifadeleri okuyanları gülümsetti.

Dinçer’in burç yorumları Google’da aratıldığında yazıların geçmişte farklı tarihlerde Sözcü Gazetesinde yaptığı yorumlarla kelimesi kelimesine aynı olduğu görüldü.

Dinçer’in Hürriyet Cumartesi ekinde dün yer alan yazısının da bir yıl önce Sözcü’de yayınlanan yazıyla neredeyse birebir aynı olduğu ortaya çıkmıştı.