Hürriyet'in Alex anısı sosyal medyaya damga vurdu: Parmağını kırdım, gözü düştü sandım

Eski futbolcu Hürriyet Güçer'in Fenerbahçeli Alex de Souza ile ilgili anıları sosyal medyada gündem oldu. Hürriyet, "Alex'i bana bırakın" dediği maçta Brezilyalı yıldızın kendilerine 3 gol attığını söylerken maç içinde Alex'in parmağını kırıp lensini düşürdüğünü anlattı.

Hürriyet'in Alex anısı sosyal medyaya damga vurdu: Parmağını kırdım, gözü düştü sandım - Sayfa 1

Eski futbolcu Hürriyet Güçer, Atakan Kurt'un Youtube kanalına konuk oldu. Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza ile birlikte futbol oynadığı dönemde Alex'e bilerek vurduğunu söyleten Güçer "Alex’in parmağını kırdım, lensini düşürdüm, Samet’le birlikte beni kapıda bekliyordu. Şaşırıyordum, 'Maç içinde olabilir' deyip sarılıyordu” dedi.

115
Hürriyet'in Alex anısı sosyal medyaya damga vurdu: Parmağını kırdım, gözü düştü sandım - Sayfa 2

2010'lu yıllarda Ankaraspor, Ankaragücü, Gaziantepspor kulüplerinde forma giyen Hürriyet Güçer, Alex'in parmağını bilerek kırmadığını, aynı anda ayağa kalkarken yanlışlıkla parmağına bastığını söyledi.

215
Hürriyet'in Alex anısı sosyal medyaya damga vurdu: Parmağını kırdım, gözü düştü sandım - Sayfa 3

Güçer'in Alex ile ilgili anlattıkları şöyle:

315
Hürriyet'in Alex anısı sosyal medyaya damga vurdu: Parmağını kırdım, gözü düştü sandım - Sayfa 4

“BANA BIRAKIN DEDİM 3 ATTI”

"Hikmet Karaman bir maçta Kadıköy’de oynamadan önce 'Alex’i tutarsan kazanırız' dedi. Eve gittim anneme babama dedim ki 'Bana iyi bakın Alex’i tutacağım'. Kadıköy’e maça çıkıyoruz, Hikmet hoca 'Maç sana bağlı' dedi, ben 'Hocam git otur rahatına bak' dedim. Ben böyle deyince o sevindi. Maça bir çıktık adam uçuyor, tutamıyorum. 3 tane attı. 

415