Gündem
15 Eyl 2015 16:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

Hürriyet'e saldırıda yer alan AK Partili vekilin son bombası: Videosu internete düştü!

Hürriyet’i basan grupta yeralan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın’ın şok görüntüleri ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesine saldıran AKP'li grubun başındaki isim AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın yer aldığı bir video YouTube'a yüklendi.Videoda AKP'li olduğu anlaşılan bir gruba konuşma yapan Boynukalın, Hürriyet gazetesine düzenlenen saldırı hakkında çok konuşulacak ifadeler kullanıyor.

"Reisi başkan yaptıracağız dediler, ona kudurdular. Demeye devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun, başkan yapacağız kardeşim" diyen Boynukalın, kendisini dinleyenler tarafından Ahmet Hakan'ın saldırıya tepkisi sorulunca, "Ahmet Hakan'ın damağı falan düşmüş sinirden. Ahmet Hakan'la çay içmişliğim var, acayip korkaktır. Ben bugün Nişantaşı'na evinin önüne gitmeyi düşünüyordum, tek başıma. Gidecektim oraya bekleyecektim, gel bakayım buraya..." ifadelerini kullanıyor.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin için de konuşan Boynukalın, "Terliyor merliyor... Bunlar dayak yememiş hiç... Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş" diyor.