Reklam PR
20 Nis 2010 17:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:14

HÜRRİYET YENİ REKLAM FİLMİNDE HANGİ POPÜLER İSMİ TERCİH ETTİ?(VİDEO)

‘Herkese daha fazla Hürriyet' sloganıyla başlattığı reklam kampanyasına yeni bir film ekledi

Hürriyet, 2009 yılı sonunda ‘herkese daha fazla Hürriyet’ sloganıyla başlattığı reklam kampanyasına yeni bir film ekledi.

Daha önce Zuhal Olcay ve Nil Karaibrahimgil’in rol aldığı reklam filmlerinin yeni yüzü son günlerin popüler müzik grubu Manga…

Hürriyet gazetesi, ‘herkese daha fazla Hürriyet’ sloganıyla 2009 yılını sonunda başlattığı imaj kampanyasının yeni reklam filmini, izleyiciyle buluşturmaya başladı.
Daha önce Nil Karaibrahimgil ve Zuhal Olcay ile tüketicisine seslenen Hürriyet yeni reklam filminde de yine popüler bir ismi tercih etti. Bu kez hedef kitleye Manga ile seslenen Hürriyet’in yeni reklamında futbol ve müzik temaları işleniyor.

Manga’nın kendisini oynadığı reklam filminde grup, değişen-dönüşen gazetecilik ve habercilik anlayışını kendi üsluplarıyla izleyiciye aktarıyor.

Değişim, farklılık, yenilik ve çeşitlenen okur beklentileri gibi kampanyanın ana temalarının işlendiği reklam, Manga’nın tarif ettiği gazetenin Hürriyet’te hayat bulmasıyla sona eriyor.

Dün akşam izleyiciyle buluşmaya başlayan reklam filmi, 62 saniyeden oluşuyor.

Yeni Eurovision yıldızımız Manga, şimdi bir de reklam yıldızı… 

Mayıs ayında Eurovision’da Türkiye’yi temsil edeceği için yakın markajda olan grubun enerjisinden yararlanmak isteyen Hürriyet gazetesi, yeni reklam filminde mesajını Manga üzerinden izleyicilere ulaştırdı.

Reklam filmlerinde görmeye alışık olmadığımız ünlü müzik grubunun bundan sonra hangi markaların reklamlarında boy göstereceği de merak konusu.

Medyaloji