Politika
22 Ağu 2022 09:18 Son Güncelleme: 22 Ağu 2022 09:19

Hürriyet yazarından Erdoğan’a seçim uyarısı! ‘Eskiden aslanın ağzındaydı, bu kez…’

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'teki bugünkü yazısında "ekonomik sıkıntılardan en fazla AK Parti’nin üzerinde oturduğu sosyoloji etkilendi" ifadelerini kullandı ve dikkat çeken uyarıda bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında ekonomik kriz ve AK Parti üzerindeki etkisine dikkat çekerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uyardı.

"SEÇİM ASLANIN AĞZINDAYDI"

"Ekonomik sıkıntılardan en fazla AK Parti’nin üzerinde oturduğu sosyoloji etkilendi" hatırlatmasında bulunan Abdulkadir Selvi, "Önceden seçim aslanın ağzındaydı. Bu kez aslanın midesinde. 2023’te aslanın midesindeki seçimi alacak stratejilerin üretilmesi gerekiyor" diye yazdı.

İşte, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin o sözleri:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK toplantısında çok önemli bir tespitte bulunuyor. 'Bu seçim normal bir seçim değil' diyor. Gerçekten öyle. Ekonomik sıkıntılardan en fazla AK Parti’nin üzerinde oturduğu sosyoloji etkilendi. Önceden seçim aslanın ağzındaydı. Bu kez aslanın midesinde.

2023’te aslanın midesindeki seçimi alacak stratejilerin üretilmesi gerekiyor. AK Parti’de bir strateji heyeti oluşturuldu. İsabetli bir karar oldu. Bu seçime has olmak üzere Strateji Ekibi’nin altında sadece belli alanlarda çalışacak olan ekiplere ihtiyaç var."