Polemik & Kulis
04 Tem 2017 14:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Hürriyet Gazetesi'nden maaş açıklaması! (Medyaradar/Özel)

Hürriyet Gazetesi’nin eski müdürlerinden Erol Işık, gazete tarihinde ilk kez yazarların maaşlarını alamadığını belirtmişti.

Hürriyet Gazetesi’nin eski müdürlerinden Erol Işık, Habertam’da yazdığı köşesinde;  Hürriyet'in 70 yıllık tarihinde yaşanmayan bir olayın gerçekleştiğini ve köşe yazarlarının maaşlarının yatmadığını iddia etti.

Işık şunları yazdı:

70 YILDIR BÖYLESİ OLMADI

“Hürriyet’in 70 yıllık tarihinde yaşanmamış olan bir olay da bu aybaşında gerçekleşti. Hürriyet’te çalışan ofis boyundan teknik elemanına müdüründen muhabirine kadar herkes bilirdi ki, aybaşında maaşları hesaplarına yatar! Ancak en son aldığım bilgiye göre bu kez böyle olmamış. En azından yazarlar için böyle olmamış. Aybaşında banka otomatlarının başına ya da bilgisayarlarının başına geçip hesaplarını kontrol eden yazarlar, maaşlarının yatmadığını görünce büyük bir “şok” yaşamış.

İNSAN KAYNAKLARI'NDAN AÇIKLAMA

Hürriyet İnsan Kaynakları Direktörlüğü bu iddia üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Hürriyet’te her ay olduğu gibi, bu ay da, kadrolu çalışanlarımızın maaş ödemeleri ayın son iş günü, telifli çalışanlarımızın telif ödemeleri de ayın ilk iş günü yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

MEDYARADAR/ÖZEL