Gündem
01 Şub 2011 15:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

HÜRRİYET GAZETESİ'NDE YENİDEN YAPILANDIRMA! HANGİ İSİMLERİN GÖREVLERİ DEĞİŞTİ?

Hürriyet Gazetecilik Pazarlama ve Satış Grup Başkanlığı bünyesinde yapılan değişiklik Hürriyet Gazetecilik'in CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz tarafından duyuruldu:

İşte o duyuru...

Pazarlama ve Satış Grup Başkanlığı bünyesinde yürütülen yeniden yapılandırma çalışmaları sonucu, yatay yönetimi daha fazla benimseyen bir organizasyon yapısına karar verilmiştir. Bu çerçevede, 1 Şubat 2011 tarihinden geçerli olmak üzere, Hürriyet Gazetesi Pazarlama Grubu’nda Pazarlama İletişimi Yönetmeni olarak görev yapan Sn. Zeynep Balcıoğlu, Pazarlama İletişimi Müdürü, Marka Yönetmeni olarak görev yapan Sn. Neslihan Yönet, ek ve yan yayınlardan sorumlu Marka Müdürü olarak atanmıştır ve doğrudan Tijen Mergen’e bağlı olarak çalışacaklardır. Ana Gazete, Hürriyet marka sorumluluğu ve müşteri yönetimi Sn. Nurdan Yeşil ile devam edecektir.

Ayrıca abone satış ve takibinden sorumlu olarak görev yapan Sn. Talip Bayram ve ekibi, Referans gazetesinin yayından kaldırılması ile bundan böyle Hürriyet, Radikal, HDN ve IHT aboneliklerinin satışı görevine, Satış Yönetimi Koordinatörü Bora Özyiğit’e bağlı olarak devam edecektir. 

1978 doğumlu olan Sn. Zeynep Balcıoğlu, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümü’nden mezun olmuştur. Çalışma hayatına 2000 yılında MedPartner’s Reklamcılık’ta Account Executive olarak başlayan Sn. Zeynep Balcıoğlu, kariyerine sırasıyla Meta Communication Reklam Ajansı’nda Account Executive ve Grey Worldwide İstanbul’da Account Supervisor olarak devam etmiştir. Hürriyet Gazetesi bünyesine Pazarlama iletişimi Yönetmeni unvanıyla katıldığı 2008 yılından bu yana görevini başarıyla yürütmekteydi.
 

1971 doğumlu olan Sn. Neslihan Yönet, 1995 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü’nden mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1995 yılında BBDO İstanbul Reklam Ajansı’ndan Müşteri Temsilcisi olarak başlayan Sn. Neslihan Yönet, kariyerine sırasıyla Ekol Reklam Ajansı’nda Müşteri İlişkileri Direktörü, Sütaş A.Ş.’de Pazarlama İletişimi Yöneticisi, Doluca A.Ş.’de Pazarlama Müdürü, Hamoğlu Holding’de Pazarlama ve İletişim Direktörü, Mania Gurme’de Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak devam etmiştir. Hürriyet Gazetesi bünyesine Marka Yönetmeni unvanıyla katıldığı 2009 yılından bu yana görevini başarıyla yürütmekteydi.