Polemik & Kulis
17 Nis 2020 13:03 Son Güncelleme: 17 Nis 2020 13:50

Hürriyet Dünyası'nda üst düzey deprem! Hangi yönetici ile yollar ayrıldı? (Medyaradar/Özel)

Demirören Medya Grubu'nda hareketlilik sürüyor! Grubun 'amiral gemisi' Hürriyet Gazetesi'nde sürpriz bir ayrılık gerçekleşti.

Hürriyet Gazetesi’nde Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapan Çağlayan Kent Ergönül'ün gazeteyle yolları ayrıldı.

İletişim dünyasının sevilen isimlerinden olan Çağlayan Kent Ergönül aynı zamanda müzisyen kimliği ile de tanınıyor. Ergönül Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nün yanısıra Hürriyet'in kadın portalı Mahmure'de yazarlık da yapıyordu.

ÇAĞLAYAN KENT ERGÖNÜL KİMDİR?

Çağlayan Kent Ergönül 1975 yılında Ankara’da doğdu. Lise öğrenimini Ankara Yikseliş Koleji’nde tamamlayan Ergönül, aynı yıllarda Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından şan ve sahne sanatları eğitimi aldı. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden 1997 yılında mezun oldu. 

Hürriyet Gazetesi ve Hürriyet Dergi Grubu’nda muhabir ve editör olarak 6 yıl görev aldı. 

Halkla ilişkiler sektörüne 1999 yılında IMAGE Halkla İlişkiler’de Medya Temsilcisi olarak adım atan Ergönül, daha sonra Tribeca İletişim Danışmanlık’ta Medya Direktörü ve Bersay İletişim Danışmanlık’ta Proje Yönetmeni olarak görev aldı. 

2002 yılında aynı zamanda müşterisi olan Koç Holding Vehbi Koç Vakfı’na Kurumsal İletişim Müdürü olarak transfer olan Ergönül, vakfın stratejik iletişim stratejisinin oluşturulması sürecini yönetti. 2004 yılında Address İletişim Danışmanlık’ı kuran Ergönül,  uzun yıllar yerli ve yabancı birçok üst düzey yöneticiye medya ve ilişki yönetimi eğitimi verdi.