Medya
06 Ağu 2022 18:50 Son Güncelleme: 06 Ağu 2022 18:53

Hürriyet dijitalde önemli ayrılık! 4 yıldır görev yapıyordu...

Demirören Medya bünyesindeki Hürriyet’in dijital kadrosundan flaş bir ayrılık haberi geldi.

Dijital platform yöneticilerinde değişikliklere giden Demirören Medya’da bir ayrılık daha Hürriyet dijital cephesinde yaşandı.

Spor Arena bölümünün sunucusu Uğur Yapıcı görevinden ayrıldı.

HÜRRİYET SPOR'UN EKRAN YÜZÜYDÜ

Hürriyet spor dijitalin ekran yüzü olan ve D-Smart’ta program sunuculuğu yapan Yapıcı, Demirören Medya kariyerine 2018 yılında Milliyet Skorer TV ile başlarken yaklaşık 2.5 yıldır Spor Arena’da görev yapıyordu.

 UĞUR YAPICI KİMDİR ?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’ne Türkiye sıralamasında yaptığı derece ile birinci olarak giren Uğur Yapıcı, üniversite yıllarında İstanbul Üniversitesi WEB TV platformunda programlar yaptı ve bu yayınların hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstlendi.

2017 yılında Milliyet Eğitim Akademi’de Abbas Güçlü’nün ekibine dahil olan Yapıcı, burada elde ettiği deneyimlerden sonra Milliyet Spor Servisine geçmiştir. Milliyet Spor, Skorer TV, Hürriyet / Spor Arena, D-Smart deneyimleri olan program sunucusu, medya sektöründe 5. yılını geride bıraktı.

2022 Haziran’da Türkiye Jokey Kulübü Nimet Üyken Medya Ödülleri’nde 2021 yılının en iyi dijital kategori röportajına imza atan gazeteci, bu alanda ödüllendirildi. Uğur Yapıcı Hürriyet dijitalin sporla ilgili röportajlarını hazırlayıp sunma görevini yürütmüş, D-Smart Spor Smart kanalında program sunuculuğu yapmıştı.