Polemik & Kulis
30 Kas 2020 11:53 Son Güncelleme: 30 Kas 2020 13:41

'Hürriyet bu, boru mu?' Yoğun bakımdaki Yılmaz Vural’a kimi sordular?

Hürriyet spor sayfasında Yılmaz Vural'ın Maradona hakkında yaptığı yorumu okuyanlar gözlerine inanamadı. Hürriyet, yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Yılmaz Vural'dan görüş mü aldı?

Hürriyet spor sayfalarında okurları şok eden bir haber yayınlandı. Maradona’nın ölümünün ardından hazırlanan sayfada Yılmaz Vural’ın da sözlerinin yayınlanması okuru şaşırttı. 

Hürriyet spor servisi yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Yılmaz Vural’dan Maradona ile ilgili aldıkları görüşü yayınlayınca okurların kafası karıştı. 

Maradona’nın ölümünün ardından hazırlanan sayfada spor dünyasının önde gelen isimlerinden görüşler yer aldı. Sayfanın göbeğinde halen yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve entübe olduğu açıklanan ünlü antrenör Yılmaz Vural’ın sözleri de paylaşıldı. 

Ünlü teknik adamın Maradona’nın ardından sözleri sayfaya şöyle yansıdı: “Öldüğünü duyunca müthiş üzüldüm, yok böyle bir oyuncu” 

Sayfada ünlü spor adamları Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Erol Bulut, Hamza Hamzaoğlu, Ersun Yanal, Hayrettin Demirbaş, Necati Ateş, Mehmet Özdilek, İbrahim Toraman, Cemil Turan, Zafer Öğer, Fevzi Tuncay, İbrahim Üzülmez, Ertuğrul Sağlam, Tanju Çolak, Ömer Erdoğan, Şenol Ustaömer, Hami Mandıralı, Saffet Sancaklı, Ayhan Akman, Zafer Tüzün’ün görüşlerine yer verildi. Okurlar bu isimlerin arasında sayfanın göbeğinde Yılmaz Vural’ın fotoğrafı ile birlikte Maradona hakkında yaptığı yorumu okuyunca şok oldu. 

Haberi okuyanlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, sosyal medyadan eleştiri bombardımanı yağdı.

Kimi okurlar “Hürriyet gazetesi yoğun bakımda Corona ile boğuşan Yılma Vural’dan Maradona yorumu almış. Bravo doğrusu süper gazetecilik örneği” diyerek adeta alay etti… 

Haberi okuyan bazılarıysa “Amiral gemisine bak” , “O gazetenin adı hala Hürriyet mi.!?” , “Hürriyet bu! Boru mu?” , “Yazık. Ne hale geldi” yorumları ile Hürriyet’e tepkilerini dile getirdiler. Bir okur ise “Şaşırmış bunlar. Hani derler ya, koyun can derdinde, kasap et derdinde" yorumuyla farklı bir eleştiride bulundu…