Gündem
23 Mayıs 2013 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

HÜRREM ARAP DERGİLERİNE KAPAK OLDU!

Türk dizilerine başta Ortadoğu olmak üzere birçok ülkede her geçen gün izleyici reytingi artıyor.

Türk dizilerine başta Ortadoğu olmak üzere birçok ülkede her geçen gün izleyici reytingi artıyor. Ortadoğu'nun en büyük dergilerinden sayidaty bu ay ki sayısında milyonlar tarafından izlenen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultanı Meryem Uzerliyi kapak yaptı.

Türk dizilerinin Ortadoğu da ve diğer ülkelerde izlenme oranları her geçen gün daha da artıyor. Tüm dünya da takip edilen ve Ortadoğu'nun en saygın dergilerinden Sayidaty dergisi birçok ülkede yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultanı Meryem Uzerliyi kapak yaptı.

YABANCI BASIN KUYRUKTA

Sayidaty Dergisinin İstanbul sorumlusu Savaş Tayhan, Ortadoğu izleyicisinin Türk dizilerine ve oyuncularına hayranlık duyduğunu ve bunun Türk turizmine büyük katkı sağladığını söyledi. Tayhan, ''Yabancı basın şuanda Türk oyuncularla röportaj yapmak için sıraya girmiş durumda. Hatta röportaj yapmak için İstanbul'a kamp kurdular. Yabancı basının şuanda en çok röportaj yapmak istedikleri isimlerin başında. Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney geliyor. Bu dizilerden Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Selma Ergenç, Kuzey Güney dizisinden Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy,Öykü Karayel, ayrıca Bülent İnal, Burak Hakkı gibi isimlere de hala yoğun ilgi var.'' dedi