Gündem
05 Şub 2021 00:58 Son Güncelleme: 05 Şub 2021 09:56

Hüner Coşkuner'in vasiyeti ortaya çıktı!

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü sesi Hüner Coşkuner'in vasiyeti ortaya çıktı. 2013 yılında katıldığı bir programda ünlü sanatçı, küpelerini çok sevdiğini ve onlarla gömülmek istediğini söylemişti.

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner'in, ölümünden önce katıldığı bir televizyon programında vasiyeti ortaya çıktı.

"KÜPELERİMLE GÖMÜLMEK İSTERİM"
CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında şu cümleleri kurdu: "Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar... Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim." dedi.

HÜNER COŞKUNER'İN ÖLÜMÜ TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Klasik Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Hüner Coşkuner’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Sanat camiamızın başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Türk oyuncu, senarist ve yazar Can Yılmaz, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Severek dinlediğim sanatçı Hüner Coşkuner (58) kemik iliği kanseri nedeniyle yoğun bakımda olduğu hastanede maalesef vefat etmiş. Güzel bir sesti. Allah rahmet eylesin." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Türk Sanat Müziğimizin güçlü yorumcusu, kıymetli sanatçımız Hüner Coşkuner’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Müzisyen Sabahat Akkiraz "Sanat ailemiz bir üyesini daha kaybetti. Sevgili Hüner Coşkuner vefat etti. Elim hastalık onu sevenlerinden ayırdı. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Nur içinde uyusun." diye konuştu.