Gündem
06 Şub 2021 13:51 Son Güncelleme: 06 Şub 2021 13:51

Hüner Coşkuner için sokağa çıkıyorlar

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) bu defa geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ses sanatçısı ve hayvanseverliğiyle bilinen Hüner Coşkuner için sokakta besleme yapacak.

Kurucu başkanlığını ünlü gazeteci Ömür Gedik’in yaptığı Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) uzun yıllardır çok aktif olarak çalışan bir dernek.

Onlarca "ilk"e imza atan dernek şimdilerde pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasaklarında sokak hayvanlarına besleme yapıyor. Bu defa geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ses sanatçısı ve hayvanseverliğiyle bilinen Hüner Coşkuner için sokakta besleme yapacak.

HAÇİKO Derneği Başkanı Ömür Gedik konuyla ilgili olarak "Hüner Coşkuner çok iyi bir insan ve çok kıymetli bir sanatçıydı. Kaybettiğimizi duyunca çok üzüldüm. Beslediği çok sayıda kedi köpek vardı. Bu hafta sonu Hüner Hanım için beslemeler yapacağız. Ayrıca yaklaşık bir senedir hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz, özellikle sokakta yaşayan patili dostlarımız bu dönemde çok aç kaldılar. Biz bu dönemde elimizde olandan daha fazla çaba sarf ederek aç kalmamaları için besleme yapıyoruz. Vicdanı olan her insan her zaman dediğimiz gibi kapısının önüne bir kap su, bir kap mama koysun" dedi.