Magazin
02 Tem 2021 13:29 Son Güncelleme: 02 Tem 2021 13:36

Hülya Koçyiğit'ten yürek burkan Kartal Tibet paylaşımı

Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, 83 yaşında hayata veda etti. Kartal Tibet'in vefatı birçok filmde başrol paylaştığı Hülya Koçyiğit'i de yasa boğdu.

Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, 83 yaşında hayata veda etti.

200'e yakın filmle Türk sinemasına önemli katkılar sunan sanatçı Karaoğlan ve Tarkan başta olmak üzere birçok unutulmaz karakteri canlandırmıştı. Usta ismin ölüm haberinden sonra birçok filmde başrolü paylaştığı Hülya Koçyiğit'i de derinden sarstı.

Yeşilçam'ın en romantik çiftlerinden olan, her filmde aşklarıyla gönlümüzde yer edinen Kartal Tibet ve Hülya Koçyiğit normal hayatta da çok iyi arkadaştı.Hülya Koçyiğit usta ismin ölüm haberini alır almaz, bir film karesini paylaşarak rol arkadaşına, dostuna acıklı bir mesajla veda etti.

İşte yürek burkan o paylaşım:

"Türk sinemasının usta ismi Kartal Tibet'i, arkadaşımı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Onunla birçok filmde rol arkadaşı olmanın dışında ailecek birçok güzel anıyı da paylaştık. Türk sinemasından hem oyuncu hem yönetmen olarak senin gibi usta bir isim; hayatımızdan senin gibi bir arkadaş, kardeş, dost geçtiği için sonsuz şükürler olsun. Ruhun şad olsun benim canım arkadaşım. Hepimizin başı sağolsun. Tüm sevenlerine sabır dilerim."