Magazin
05 Eyl 2013 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

HÜLYA AVŞAR'IN DİLİ İKİ AY SONRA ÇÖZÜLDÜ; BAŞBAKAN'A NELER SORDU?

Gezi Parkı olayları sırasında Başbakan Erdoğan'la görüşen Hülya Avşar aylar sonra görüşmenin detaylarını anlattı.

Gezi Parkı olayları sırasında Başbakan Erdoğan'la görüşen ünlüler arasında yer alan Hülya Avşar aylar sonra görüşmenin detaylarını anlattı.

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Bunu Konuşalım adlı televizyon programına katılan Hülya Avşar, önce görüşmedeki konuşmaları aktarmaktan çekindiğini söyledi.

"Belki burada söylemem yanlış olacak. Bilemiyorum ama söylemek istiyorum" diyen Avşar Kızı, Erdoğan'a iki soru sorduğunu söyledi.

İşte Resmi Konut'taki o görüşmenin detayları...

PSİKOLOGUNUZ VAR MI?

"Belki burada söylemem yanlış olacak. Bilemiyorum ama söylemek istiyorum şu anda. Başbakana 2 soru sordum. Önce söylemek istemediğim. Ama şimdi söylersem artık üzerinden zaman da geçti. İlk sorum Başbakana şeydi, "Sizin psikolog bir danışmanınız var mı?" dedim. Var tabi dedi. Sanırım siz dinlemiyorsunuz o zaman dedim. Etklileyemiyorlar sizi anlamında. O anda bir şeylerin yanlış gittiğine inanıyordum. Ben tamamen duygusal tarafındayım. Teknik kısmını çok iyi bilmiyor olabilirim. İkinci sorum da, ikinci sorum değil, bir süre sonra da ikinci söylediğim önemli şeyde de sizin de çok hatalarınız var dedim. O zaman lütfen söyleyin bana hatalarımı dedi."