Magazin
24 Oca 2021 14:51 Son Güncelleme: 24 Oca 2021 16:30

Hülya Avşar'dan ortalığı karıştıracak sözler!

FOX'un yeni dizisi Masumiyet ile ekranlara dönmeye hazırlanan Hülya Avşar, gazetecilerin sorusuna verdiği yanıtla olay oldu. Avşar, iddialı bir dönüş yapacağının sinyalini verdi.

FOX'un yakında izleyiciyle buluşacak Masumiyet dizisinde başrolü Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır'la paylaşan Hülya Avşar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avşar'ın sözleri sanat camiasını karıştıracak.

Hülya Avşar, yıllardır magazin gündeminde konuşulan "Şampiyon belli, ikinci kim?" sözüne yenisini ekledi.

Oyuncu, "Vallahi ben bayağı bir tur atıyorum. Ne derler ona jokey mi? Kendini geliştireceksin, geliştirdikçe de bu tur bindirmeye düşüyor. Şimdi kaçıncıyı dönüyorum, bilmiyorum ama açıkçası bu şeyleri de özlemişim" diyerek, göndermede bulundu.

Coronavirus aşısı yaptıracağını ifade eden Avşar, "Sırası geldiği zaman olacağım. Her şeyden önce psikolojik anlamda bile insanı rahatlatan bir şey olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kızı Zehra Çilingiroğlu'nun 23'üncü yaş gününü ailece kutlayan ünlü oyuncu, "Onlar büyüsün biz de yaşımızı alalım. Kısmetlerinde ne varsa; evlenip, çocuk yapsınlar. Tadını çıkarmak lazım” ifadelerini kullandı.

Eski eşler Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra’nın 23’üncü yaşını birlikte kutlamıştı. Kutlamaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Kaya da katılmıştı.

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde kostüm provası için Nişantaşı’ndaydı. Provaya verdiği kahve molasında görüntülenen sanatçı, muhabirlerin ısrarlı sorularına rağmen rolüyle ilgili detay vermekten kaçınmıştı.

Coşkun Sabah’ın “Askere gittiğimde beni Tanju Çolak’la aldattı” açıklaması sorulan Avşar, ünlü şarkıcının adını duyar duymaz “Bay bay” diyerek röportajı noktaladı.

Sinema salonlarında iki bin 487 kişi tarafından izlenen otobiyografik filmi 'Selfi'nin bazı TV kanallarınca 'Açık görüntüler var' şeklinde değerlendirildiğini söyleyen 57 yaşındaki oyuncu, bu duruma tepki göstermişti.

Yaptığı açıklamada Avşar, "Dijitalde anlatmak istedikleri her şeyi anlatabiliyorlar ama edilen küfürlerden bahsetmiyorum. Açıklıkla her şeyi anlatabiliyorlar, kelimeleri seçerek kullanmıyorlar." ifadelerini kullandı.

Yeni kuşakla ilgili olarak Avşar "Mesela benim çektiğim otobiyografi filmi bazı kanallarda güya açık bulunuyor, bu nasıl bir şey? Otobiyografi bu, açık olacak nesi var? Dijitalden çok memnunum. Z ve Y kuşağı bereketiyle geldi." dedi.