Magazin
12 Şub 2011 08:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

HÜLYA AVŞAR DEFNE JOY'UN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Hülya Avşar, Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili tartışmaların üzücü olduğunu belirtti, Muhteşem Yüzyıl ve Beren Saat hakkında bakın ne dedi?

TATİLİNİ, geçen yıl snowboard yaparken bacağını kırdığı Uludağ’da geçiren sinema oyuncusu ve şarkıcı Hülya Avşar, Defne Joy Foster’in ölümüyle ilgili tartışmaların üzücü olduğunu belirterek, "Ölen bir insanın arkasından konuşmak kadar ayıp bir şey yok. Defne’yi suçlayınca ne olacak?" dedi.


HÜLYA AVŞAR ULUDAĞ'DA

Geçen yıl Uludağ’da snowboard yaparken bacağını kıran Hülya Avşar, yoğun çalışma temposunun ardından dinlenmek için bu yıl da tercih ettiği Beyaz Cennet’te eğitmen eşliğinde snowboard yaparak stres atıyor. Zamanının büyük bölümünü pistlerde geçiren Avşar’a tatilinde kızı Zehra da eşlik ediyor.

Bir televizyon kanalında yeni başlayacağı program öncesi dinlendiğini belirten Hülya Avşar, "Mart ayında başlayacak olan programımın her şeyi ile ben ilgileniyorum. Dekorundan sahnesine, orkestrasından konuklarına kadar tüm detayları ben belirliyorum. Her programımda 5- 10 dakikalık stand-up gösterisi de yapacağım" diye konuştu.

'BEREN KENDİNİ AŞTI’

Televizyon dizilerine de değinen Avşar, "Dizileri çok takip etmiyorum ama Kanal D’de yayınlanan ’Fatmagül’ün Suçu Ne?’ isimli diziyi izliyorum. Tüm oyuncular rollerinin üstesinden ustaca geliyorlar. Ancak Beren Saat’i çok beğeniyorum. Beren artık kendini aştı. Sinema dünyasından Müjde Ar’dan sonraki jenerasyonda yer alan en önemli isimlerin başında geliyor" dedi.

’Muhteşem Yüzyıl’ dizisindeki harem görüntülerinin tartışılmasına bir anlam veremediğini belirten Hülya Avşar, "Sonuçta bu bir televizyon dizisi. Burada Kanuni’nin icraatlarından çok, Hürrem Sultan’ın kişiliği, hırsları anlatılıyor" ifadelerini kullandı.

'TARTIŞMALAR ÜZÜCÜ’

Sunucu Defne Joy Foster’in ölümüyle ilgili tartışmaları üzüntüyle karşıladığını ifade eden Avşar, "Ölen bir insanın arkasından konuşmak kadar ayıp bir şey yok. Maalesef bizim basınımız bazen böyle şeyler yapabiliyor. Defne kötü şeyler yaptı diyelim, ne olmuş yani, onu suçlayınca ne olacak? Çok yersiz" diye konuştu.