Spor
30 Eyl 2022 19:49 Son Güncelleme: 30 Eyl 2022 19:52

Hull City'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İkisi de aday olarak gösterildi

Hull City'de Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. İngiliz ekibinde yeni menajerin kim olacağı tartışılırken konuyla ilgili paylaşılan bir ankette iki Türk teknik direktör de yer aldı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. Hull City’de menajer Shota Arveladze’nin görevden alınmasının ardından kulüp sahibi Acun Ilıcalı, yeni menajer arayışlarına başladıklarını açıkladı. Hull’un yerel gazetesi Hull Daily Mail, teknik direktör adaylarıyla ilgili bir anket yayınladı ve ilginç isimlere yer verdi.

Hull City’nin yeni menajerinin kim olacağı tartışılırken bölgenin en güçlü medya platformu Hull Live konuyla ilgili bir anket başlattı. 6 teknik direktörün yer aldığı ankette iki Türk de yer aldı.

FATİH TERİM | Hull Live’ın anketinde Fatih Terim ismi dikkat çekti. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Terim geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanan belgeseliyle futbol gündeminde dikkat çekmişti.

ŞENOL GÜNEŞ | Fatih Terim’in yanı sıra Şenol Güneş’in adı da ankette yer aldı. A Milli Takım’dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Şenol Güneş’in adı Valerien Ismael’den önce Beşiktaş ile de anılmıştı.

SEAN DYCHE | Hull City’de Sean Dyche ismi de gündemde. Geçen sezon Premier Lig’den düşen Burnley ile yollarını ayıran 51 yaşındaki menajer boşta. Sean Dyche 2012-2022 yılları arasında 10 yıl Burnley’de görev yapmıştı.

JAVI GRACIA | 52 yaşındaki İspanyol teknik direktörün adı da ankette yer aldı. Son olarak Katar ekibi Al Sadd’ı çalıştıran Javi Gracia, daha önce Watford’da İngiltere deneyimi yaşamıştı. Gracia ayrıca Valencia, Rubin Kazan, Malaga ve Osasuna gibi takımlarda da çalıştı.

SABRI LAMOUCHI | 50 yaşındaki Fransız teknik adamın adı da listede… Tunus asıllı Lamouchi en son Al Duhail’i çalıştırdı. Nottingham Forest ile Championship deneyimi bulunan Lamouchi, Fransa’da Rennes’de de görev yapmıştı. Lamouchi 2012-14 yılları arasında Fildişi Sahili Milli Takımını çalıştırdı.

ROB EDWARDS | Watford’daki görevinden henüz alınan Rob Edwards ise listede yer alan bir diğer isim. Uzun süre Wolverhampton’ın alt yaş gruplarında çalışan 39 yaşındaki teknik direktör boşta.