Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!"

İngiltere Championship ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, İngiliz basınına konuştu. Hedefinin Premier Lig olduğunu belirten Ilıcalı, futbol tarihinde görülmemiş bir projesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 1

Hull City'yi 30 milyon pound karşılığında satın alan Acun Ilıcalı, İngiltere'deki ilk geniş röportajını DailyMail'den David Coverdale'e verdi. Uluslararası turnuvalarda İngiltere'yi desteklediğini söyleyerek söze başlayan Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

113
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 2

"1990 Dünya Kupası'nda İngiltere'nin başarısını çok iyi hatırlıyorum. Gascoigne ve Lineker'li kadro... O dönemki marşı bile ezbere biliyorum."

213
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 3

"İngiliz futboluna her zaman ayrı bir sevgim oldu. Bir takım sahibi olmak benim hayalimdi. Maddi imkanım oluşunca İngiltere'den takım almaya karar verdim. İngiliz futbolunun damarlarımdaki kana karışmasını istiyordum."

313
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 4

"HULL'DA DA, İSTANBUL'DAKİ BOĞAZ KÖPRÜSÜ GİBİ BİR KÖPRÜ VAR"

"Uzun bir süre kulüp baktım. Hangisi bana daha uygun olur, satın alma imkanım olabilir mi diyerek... 5 kulübü araştırdım. Hull City'yi Premier Lig zamanlarından biliyordum. Gidip şehri ve kulübü görmek istedim. İlk olarak Haziran 2021'de gittim. İndiğim ilk andan itibaren kendimi çok iyi hissettim. Stadyumu ve insanları çok sevdim. Şehre karşı da büyük bir sevgi oluştu içimde. Hull'da da İstanbul'daki Boğaz Köprüsü gibi Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir başka işareti bence. Şehri ve kulübü gezdikten sonra yanımdaki kardeşime döndüm ve dedim ki; "İşte bu benim şehrim ve benim takımım."

413