Televizyon
31 Ara 2021 09:43 Son Güncelleme: 31 Ara 2021 11:13

Hulki Cevizoğlu, Kılıçdaroğlu'nu bombaladı! "TÜİK'i basacağına TÜSİAD'ı basmalıydı"

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, TÜİK binasına alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'zamlarda büyük payı olan TÜSİAD'ın binasını basması gerektiğini' söyledi.

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programına konuk olan gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun TÜİK ve MEB'e gitmesini 'şov' olarak nitelendirerek, "Şimdi Kemal Bey ne yapsaydı puan alırdı biliyor musunuz? TÜİK'i basarak, Milli Eğitim Bakanlığı'nı basarak falan değil. Bak basmak kelimesini kullanıyorum, bak baskın yapmak. Böyle bir şey olabilir mi ya. Benzin istasyonlarına giderek benzin fiyatlarını protesto etseydi, TÜSİAD'ı telefonla aramak, TÜSİAD'dan emir almak yerine TÜSİAD üyelerine haddini bildirseydi. TÜSİAD'a 'geliyorum' deyip baskın yapsaydı. Bu petrol ürünlerine zam yapan çoğu firmalar TÜSİAD üyesi değil mi? TÜSİAD'a hesap sorsaydı 'Niye bunu yapıyorsun' diye. TÜSİAD'a geliyorum diyerek baskın yapsaydı. Bunlar biraz taktik, strateji istiyor" dedi.

Cevizoğlu, "TÜSİAD'ın önünde süt dökmüş kediye döneceksiniz, bu tarafta bürokrata şov yapacaksınız. Böyle bir şey olabilir mi ya" diye konuştu.