Gündem
26 Mar 2017 11:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

Hükümetten Galatasaray'a "Hakan Şükür-Arif Erdem" tepkisi: Kulübe yazık ederler!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesiyle ilgili olarak konuştu.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Galatasaray'ın olağan mali genel kurulda takımın eski futbolcuları Hakan Şükür ve Arif Erdem'in FETÖ gerekçesiyle ihraç edilmemesine ilişkin konuştu.

Hakan Şükür'ün Fethullah Gülen'in sembol isimlerinden biri olduğunu ifade eden Kaynak, kararın "Kabul edilemez" olduğunu savundu.

Başbakan Yardımcısı, "Galatasaray'ın Hakan Şükür'ü ihraç etmemesi Galatasaray'ın tartışılacak bir karara imza atması asla kabullenilemez. Orada üyelikten ihraç edilmesine karar verilenler var. Onların FETÖ ile olan bağlantısı Hakan Şükür kadar asla değil. Hakan Şükür, o camianın, o hareketin sembol isimlerinden biri olmuştur. Eğer Hakan Şükür'ün ihracını uygun görmemişlerse diğerlerine yazık etmişler. Galatasaray, milletimizin her kesimini, her siyasi rengi derinden yaralayan ve hala travmasını atlatmaya çalıştığımız 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorsa Galatasaray'a yazık ederler, asırlık kulübümüze yazık ederler" ifadelerini kullandı.