Gündem
23 Tem 2013 16:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

HÜKÜMET ATOM BOMBASINDAN DAHA TEHLİKELİ!

Yazar Nihat Genç, AK Parti hükümetinin atom bombasından daha tehlikeli olduğunu ileri sürdü.

Ulusal TV’de canlı yayına katılan Nihat Genç gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Genç, hükümeti hedef aldığı sözlerinde zaman zaman sert ifadeler kullandı.

HÜKÜMETE ATOM BOMBASI BENZETMESİ

Çözüm sürecinden PYD’nin Suriye sınırına bayrak asmasına kadar birçok konuda açıklama yapan Genç, AK Parti hükümeti için "Tayyip Erdoğan’ın hükümetini mi yoksa on tane atom bombasını mı tercih edersiniz deseler, neredeyse on atom bombasını tercih eder hale geliyoruz" dedi.

"ATOM BOMBASINI TERCİH EDER HALDEYİZ"

İşte Nihat Genç’in o sözleri;

"Bütün dini imgelerin sembollerin, duanın kendisini dahi kirlettiler. Bu topraklarda bir sürü insan var; Yunus gibi Mevlana gibi. Bunlar neye dokunduysa zehirlediler. Şu toprağın üstüne 20 tane atom bombası düşseydi bu kadar zarar veremezdi.

Müslüman değerleri öyle bir kullanıyorlar ki. Müslüman değerleri zehirden beter hale getiriyorlar. Adaleti, hukuku Müslümanlık adına yok sayıyorlar. Atom bombasından daha tehlikeli bir durumdayız. Tayyip Erdoğan’ın hükümetini mi yoksa on tane atom bombasını mı tercih edersiniz deseler, neredeyse on atom bombasını tercih eder hale geliyoruz."