Kültür Sanat
06 Nis 2023 23:18 Son Güncelleme: 06 Nis 2023 23:21

Hugh Jackman kanser olabilirim demişti, sonuçlarını paylaştı

Oyuncu Hugh Jackman, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde yaptırdığı biyopsi testinin sonuçlarının negatif geldiğini duyurdu.

X-Men serisindeki Wolverine karakteriyle tanınan Avusturalyalı oyuncu Hugh Jackman, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı biyopsi testinin sonuçlarını paylaştı. Jackman "Biyopsi sonuçlarım negatif geldi! Gösterdiğiniz için ilgi ve sevgi için teşekkürler!" dedi.

Jackman paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Biyopsi sonuçlarım negatif geldi! Sevginiz için hepinize teşekkür ederim. Hissediyorum! Ve bu çok önemli mesajın yayılmasına yardımcı olduğu için medyaya da teşekkür ederim. Lütfen yüksek SPF seviyesi içeren güneş kremi sürmeyi unutmayın. (Mevsim ne olursa olsun.)"

Ntv'nin aktardığına göre, Jackman, yaşadığı sağlık sorununun 25 yıl öncesine kadar sürekli açık havada, güneşte kalması ve bu konuda hiç önlem almamış olmasından kaynaklandığını belirtmişti. Burnundan iki kez parça alınıp biyopsi yapılan Jackman, doktorunun bunun “bazal hücreli karsinom” olmasından şüphelendiğini açıklamıştı. 

NE OLMUŞTU?

Hugh Jackman, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında cilt kanseri riski ile karşı karşıya olduğunu duyurmuştu. Burnunda bantla video yayınlayan oyuncu, iki kez biyopsi yaptırdığını belirterek, "Beni sokakta böyle görebilirdiniz ya da birisi bu halde fotoğrafımı çekip paylaşabilirdi. Bense bunlar olmadan haberi benden duymanızı istedim" ifadelerini kullanmıştı.