Gündem
21 Ağu 2021 12:31 Son Güncelleme: 21 Ağu 2021 12:34

“Hudut Namustur” pankartını asan Semir Yapıcı saldırıya uğradı

İstanbul'un bir çok noktasına "Hudut Namustur" pankartı asanlardan biri olan Semir Yapıcı adlı genç, evinin önünde saldırıya uğradı.

Semir Yapıcı, daha önce İstanbul'un bir çok noktasına asılan "Hudut Namustur" pankartları yüzünden gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu'ya yönelik dünkü saldırıdan sonra bugün de Semir Yapıcı'ya yönelik saldırı gerçekleşti.

Yapıcı, İstanbul Bahçelievler'de bulunan evinden çıktığı esnada pusuda bekleyen sopalı 3  kişi tarafından saldırıya uğradı.

Başından yaralanan Yapıcı, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırıya uğrayan Semir Yapıcı sosyal medya hesabından "Evden çıkarken sopalı 3 kişinin saldırısına uğradım." ifadelerini kullandı.

 

iYi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Semir Yapıcı'nın fotoğrafını paylaşarak, "Hudut Namustur" pankartını asan gençlerden biri olan Semir Yapıcı, evinin önünde hududu olmayan şerefsizlerin sopalı saldırısına uğramış. Geçmiş olsun kardeşimize, acil şifalar diliyorum. Bu devran dönecek..!" paylaşımında bulundu.

Bu arada sosyal medyada da #SemireKimSaldırdı hastagiyle saldıraya yönelik tepki gösterildi.