Gündem
17 Eki 2011 11:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

HTHAYAT EKİBİ; '' O MANŞETE RAĞMEN GAZETEMİZLE GURUR DUYUYORUZ!''

Cine5'te “Ece'nin Konukları” programına HT Hayat Yazarı Pınar Reyhan Özyiğit, HT Hayat Yazarı Hande Şarman ve HT Hayat Yazarı Hande Kazanova konuk oldu.

Cine5’te hafta içi her gece canlı yayınlanan, Ece Vahapoğlu’nun sunduğu “ECE’nin Konukları” programına HT Hayat Yazarı Pınar Reyhan Özyiğit, HT Hayat Yazarı Hande Şarman ve HT Hayat Yazarı Hande Kazanova konuk oldu.

Habertürk Grubu’nun kadınlarla ilgili yeni portalı HTHayat’ı hazırlayan ekip, Ece Vahapoğlu’nun sorusu üzerine, geçen gün yayınlandığında tüm Türkiye’yi sarsan ve çok tartışılan o manşeti yorumladı.

HT Hayat Yazarı Hande Kazanova: GAZETEYİ GÖRÜNCE HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIM…

“Ben Foça’daydım, Twitter da haberleri görünce hemen gidip Habertürk aldım, hıçkıra hıçkıra ağladım, çok etkileyici bir fotoğraftı. Sonra dedim ki, bu fotoğraf gazetede niye basıldı? Ama biryandan da şunu söyleyebilirim ki artık bir şey şiddetlendiği zaman o fotoğraf gelecek insanların aklına içimizi acıtmadı. Evet acıttı ama bundan sonra olmaması adına ben çok önemli bir misyon üstlendiğimizi düşünüyorum.”

HT Hayat Yazarı Pınar Reyhan Özyiğit: İSTİFA EDİN DEDİLER…

“Tek kelimeyle gurur duyuyorum, ilk gördüm şok oldum, ekiple 20 dk. sessiz kaldık kimse ne yapacağını bilemedi, midesi bulananlar oldu… Evi arayıp gazeteyi kaldırmalarını istedim çünkü 9 yaşındaki oğlum okul dönüşü eve geldiğinde direk gazetede ne yazdığıma bakıyor… Cidden travma yaratacak bir şey fakat sonra şunu düşündüm şiddet olayı sadece yakanıza kurdeleler takıp, kolunuza bileklikler takmakla sonlanacak bir şey değil… Bize yalvarıp aman haberlerimize yer verin diyen PR ajansları bile istifanızı bekliyoruz yazıyorlardı... Fikri olmayan insanlar bile twitter da “Allah cezanızı versin yazıp sonra ya ben fotoğrafı görmedim neydi o fotoğraf?” diyen twitler vardı. O nedenle gurur duyuyorum ben demek ki konuşturmak için bunun yapılması gerekiyordu. Helal olsun, çok mutluyum Habertürk’te çalıyorum.”

HT Hayat Yazarı Hande Şarman: FATİH ALTAYLI HAKİKATEN DELİKANLIDIR…

 “Fatih Altaylı’nın şahsına hakaret etmek isteyenler var. Kendilerince bir sebep buldular, “ucuz delikanlı” gibi birtakım çirkin saçma şeyler dediler. Hakikaten delikanlıdır, hiç kimsenin şüphesi olması bizde o delikanlının arkasındayız.” Ekip, Ece Vahapoğlu’nun “Başka bir kurumda çalışsaydınız benzer yorumu yapar mıydınız?”  sorusuna terettürsüz “kesinlikle yapardık” diye cevap verdiler.