Magazin
10 Şub 2015 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

Hollywood'un yıldızı İstanbul'a geliyor!

Hollywood sinemasının en popüler isimlerinden biri olan Hugh Jackman'a İstanbul yolu göründü.

Sosyal Medya'dan Türkiye'deki hayranları için mesaj veren yakışıklı oyuncu Hugh Jackman 17- 18- 19- 20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Türk yemeklerini çok sevdiğini söyleyen Jackman diyette olmasına rağmen sabırsızlanıyor. 17-20 Mart'ta hayranlarıyla buluşacak sanatçıya, İstanbul gösterisinde 30 kişilik orkestra ile dansçılar eşlik edecek.  "An Evening with Hugh Jackman" isimli gösterisiyle Türk hayranlarının karşısına çıkacak olan Jackman, Broadway'de seslendirdiği "Singin in the Rain" ve "Guys and Dolls" gibi klasikleşmiş müzikallerden yorumlara da yer verecek.

Müzikal performans!

Hugh Jackman İstanbul'daki performansında 30 kişilik orkestra ve dançıları ile sahne alacak. Sanatçı, Broadway'de seslendirdiği 'Singin' in the Rain' ve 'Guys and Dolls' gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer vereceği 'An Evening with Hugh Jackman' gösterisi ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşması planlanıyor.

Hugh Jackman Wolverine'i canlandırdığı X-Men filmlerinin dışında başrolde oynadığı Kate & Leopold, Van Helsing, Prestij, Avustralya, Çelik Yumruklar, Sefiller ve Prisoners filmleriyle tanınıyor.
Üç kere Tony Ödülleri'nde sunuculuk yapıp bunlardan birindeki performansıyla Emmy Ödülü kazanan Jackman 22 Şubat 2009'da 81. Akademi Ödülleri'ni de sundu.