Gündem
30 Mar 2023 07:39 Son Güncelleme: 30 Mar 2023 12:08

'Hizbullahçı' olduğunu söyleyip tehdit etmişti! Yeni video paylaştı: Sinirden, öfkeden…

Batman'da yapılan bir sokak röportajında kendisini Hizbullahçı olarak tanımlayan bir kişinin muhalefet liderleri kan donduran sözler kullanıp "Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir" demesi büyük tepki çekti. Skandal olayın ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı "Bu densiz hakkında gereğini yapacağız" dedi. Akşam saatlerinde yeni bir video yayınlayan Batmanlı şahıs bu defa özür diledi.

Sen Konuş isimli Youtube kanalında yayınlanan, Batman'da çekilen bir sokak röportajında, 'Hizbullahçı' olduğunu belirten kişi dehşet veren sözler sarf etti. Cihada hazır olduklarını ifade eden şahsın, ''Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir. 'Kılıçdaroğlu kimdir? Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Biz cihada hazırız, onların kafalarını da keseriz." sözlerine tepki yağdı. CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ise "Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız" paylaşımı yaptı.

"DEVLETİMİ SEVDİĞİM İÇİN TEPKİ VERDİM"

Skandal sözleri sarf eden şahıs, bu defa kendi paylaştığı videoyla geri adım atarak özür diledi. Röportaj sırasında kendisinden önce başka birisinin devlete karşı konuştuğunu iddia eden kişi, terör örgütüne üye olmadığını söyledi.

Şahıs açıklamasında "Benden önce konuşan şahıs devleti karaladı. Ben de dayanamadım. Kimse orada tepki vermeyince ben de devletimi sevdiğim için tepki verdim. Herhangi bir terör örgütüne mensup değilim. Devletime dinime bağlı bir insanım bütün milletimden özür diliyorum. Kelle olayı da sinirden öfkeden olmuştur. O zihniyet de ben de yok öfkeden olmuştur sizden tekrar özür diliyorum" ifadelerini kullandı.