Gündem
06 Oca 2011 13:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

''HIRSIZLAR ÇEKİN ELİNİZİ CEBİMDEN!'' AYŞEN GRUDA KİMLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

Cine 5 ekranlarında Nurçak Bey'le Sanat Gündemi programına konuk olan Ayşen Gruda zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İşte programdaki diyalog:

Nurçak Bey: Siz yurtdışında yaşayan bir sanatçı olsaydınız maddi anlamda çok daha iyi bir yerde olurdunuz. Türkiye’de yaşadığınız için, halk tarafından çok sevilmenize rağmen maddi olarak karşılığını alamadığınızı biliyorum siz ve tüm Türk sinemasına hizmet veren oyuncuların. Oyuncuların telif haklarıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?Bu sorun ne zaman aşılacak?Sizin oynadığınız filmler televizyonlarda yayınlanıyor,o filmlerden reklamlar alınıyor,televizyonlara geliri geliyor fakat siz bundan bir kuruş dahi kazanmıyorsunuz.

Ayşen Gruda: Bunun bir tek cevabı var: Hırsızlar cebimden elinizi çekin. Bu hırsızlık, haksızlık. Bu sadece bana yapılan bir şey değil.

Ayşen Gruda diziler içinse şunları söyledi: Çok birbirinin eşi,çok birbirinin benzeri şeyler yapılıyor.Bir şey tutuyor mesela tecavüz tuttu ya herkes aynı şeyi yapıyor.Tecavüz eden edene.Bir adama iki kız kardeş aşık .Başka şey yok mu?Hayatımızda cinsellik önemli bir yer tutuyor ama tek yeri olan bu değil yani.Ben orgazmla ilgi bir panele katılmıştım.Beni niye çağırdılar sa bilim adamı değilim.Gittim.Bilimsel bir panel,ben de oraya giderken düşüneyim dedim,orgazm nedir diye.Yolda bir kadın gördüm,gebe,1 elinde bir büyük,diğerinde biraz daha büyük,arkasında küçük çocuğu,önünde de çocuğu,yani 9. Çocuğa gebe.Elinde file içinde pırasa.Dedim ki bu kadına orgazm ne gerek,aklına bile gelmez ki.Yani demek istediğim başka bir şey bulamıyor muyuz? Hayatımızda cinsellik var, vazgeçilmez ama çok birinci sıra.

31 Aralık’ta gösterime giren Kukuriku:Kadın Krallığı filminden de bahseden Ayşen Gruda filmde çok severek çalıştığını ve kostümlerini de çok sevdiğini açıkladı.