Medya
25 Nis 2021 09:20 Son Güncelleme: 25 Nis 2021 10:51

Hıncal Uluç'tan Şeyma Şubaşı'ya şaşırtan destek: Zengin adam, sevgilisine jest yapmış olamaz mı?

Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ile kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Bu olay günlerdir 'görgüsüzlük' olarak eleştirilirken, Subaşı'ya şaşırtan destek Hıncal Uluç'tan geldi.

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugün kaleme aldığı yazısında, günlerdir süren Şeyma Subaşı'nın 'özel uçak' tartışmalarına farklı bir yorum getirdi.

'Zengin adam, sevgilisine bir jest yapmış olamaz mı?' diye sonra Uluç, 'Saldır Allah saldır kıza.. Dedikleri.. "Bu yaptığı görgüsüzlükmüş.." Peki sizin yazdıklarınız çok mu görgülü.. Bir haftadır bu yerin dibine soktuğunuz kızı gündemin tepesinde, hem de köşe yazılarınızla tutuyorsunuz.' görüşünü savundu.

Uluç yazısını şöyle sürdürdü:

"Hemen her televizyon kanalında, maç, film, dizi izlerken reklamı yapılan o pırlantalara, araba tekerleği boyundaki tek taş yüzüklere ses yok.

Çünkü onlarla maaş alıyorsunuz.

Herkes sevdiğine parası kadar jest yapar?.

Kime ne?.

"Görgüsüz" de geç..

Ama aslında onu deme hakkınız da yok..

Bali'ye giden, oradan bikinili resimler gönderen ikoncanların farkı var mı?.

New York'a giden, orada bir de ünlü fotoğraf stüdyosuyla anlaşıp, photoshop'lu ve inceltilmiş fotoğraflarını dizi dizi gönderen ne oluyor?. Üstelik yetişkin iki kız annesi ve ergenlik çağındaki o kızlar da, hep annelerinin adını yazdırıyorlar gazetelerine, dekolte resimleriyle.. "Gık" diyeniniz oldu mu?.

Hayır.. Bu ülkede eleştiri "Gücü gücü yetene" yapılır çünkü. Eleştiremediklerin öyle yüreğine işler ki, eleştirebildiklerine on misli yüklenip, içini boşaltır, kendini tatmin edersin.."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN