Gündem
19 Haz 2020 22:23 Son Güncelleme: 20 Haz 2020 10:32

Hıncal Uluç'tan flaş 'Ali Koç' sözleri: Politikası iflas etti, Fenerbahçe böyle yönetilmez!

Sabah Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Ali Koç'a ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Sabah Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında başlayan tartışmaya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 

Uluç, "Ben böyle Fenerbahçe görmedim. Fenerbahçe böyle yönetilmez. Nihat Özdemir'i hedef gösterip gündemi değiştirmek istedi. Nihat Özdemir istifa ederek Ali Koç'un politikasını iflas ettirdi. Nihat Özdemir fevkalade güzel idare etti süreci. Çünkü Ali Koç'un davası Nihat Özdemir'le değil, klasik dünya politikası davası. Hedef gösterip, gündemi değiştirip, dikkati onun üzerine çekmek. Nihat Özdemir tabi yılların tecrübelisi deneyimlisi. Özdemir istifa ettiği Fenerbahçe'ye yarın omuzların üstünde kongre kararı ile döner. Onu da biliyor" ifadelerini kullandı. 

SÜREÇTE NELER YAŞANDI?

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında 'Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok' şeklinde bir cümle kullanmış ve bu söz sarı lacivertli camiada başta başkan Ali Koç tarafından gündemi değiştirmek amacıyla politika malzemesi haline getirilmişti. Süreç içindeki çeşitli açıklamaların ardından kulübe uzun yıllar hizmet eden Özdemir, disiplin kuruluna sevk verilmeye kalkılmış ve iş tamamen farklı noktalara çekilmişti. 

 

 

 

 

 

 

.