Medya
25 Mayıs 2021 07:52 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2021 08:35

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim için 'İhraç' çağrısı

Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında gerginlik sürüyor. İki tarafın açıklamalarının ardından Sabah Gazetesi'nin duayen yazarı Hıncal Uluç, Terim'i eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz'in basın toplantısında kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından yanıt vermişti. Terim paylaşımında 'Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır' ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından Hıncal Uluç, Fatih Terim için ihraç çağrısı yaptı.

Fatih Terim'in Galatasaray Başkanlık makamını aşağıladığını öne süren Uluç, "Galatasaray Başkanı'na "Düşman" diyen, ölümcül hastalığıyla canı için mücadele etmeyi bir kenara bırakıp, Galatasaray'ın üzerine çöken dağ gibi sorunları birer birer çözen, fiilen batmış kulübü mali açıdan düze çıkaran ve hocasının istediği hemen her futbolcuyu transfer eden, takımın rezil gidişine, en kritik anda, en kritik iki müdahaleyi yaparak (Ruhsuz, Başkan ve yönetime hakaret eden Belhanda'yı kovmak ve futbolcularına Galatasaray formasının şeref ve haysiyetini bilerek oynamalarını tokat gibi bir konuşma ile hatırlatmak) Galatasaray'ı yeniden şampiyonluk yoluna sokan Galatasaray Kulübü Başkanı'ndan son konuşmasında, hiç sıkılmadan ve yüzü kızarmadan "Mevcut Başkan için şu an yapabileceğim tek şey kendisine acil şifalar dilemek olacaktır" diyerek Galatasaray Başkanlık makamını hâlâ aşağılamaya ve Başkan'la dalga geçmeye devam eden Fatih Terim derhal "kesin ihraç" talebiyle Haysiyet Divanı'na sevk edilmelidir." değerlendirmesinde bulundu.

Terim'in Avrupa ve Milli Takım serüvenini hatırlatan Uluç, "Kendi kusurlarını asla görmek gibi bir âdeti olmadığı için tüm suçu futbolculara yükledi. Galatasaray'a geldiği zaman hemen bütün Türkleri tasfiye etti ve baştan son yabancılar lejyonu kurdu. Yedekler bile yabancıydı. İçinde lider, onları da sürükleyecek gerçek Galatasaraylılar olmayınca bu lejyonerler çabuk çözüldüler.. Alaçatı olayı ve en yakın arkadaşı, ülkeye tanıttığı 100 Evler patronu Sabahattin'e üzerine hiç vazife olmayan bir sebeple kızması, altı saatlik yol Bodrum'dan gelirken bile kafasını düzeltmeyip dükkânı basması üzerine, oradaki garson ve komiler tarafından hırpalanması, Terim'in kafasını iyice dağıttı ve bir daha kendini toparlayamadı." ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN