Medya
12 Oca 2021 15:44 Son Güncelleme: 12 Oca 2021 16:04

Hıncal Uluç'tan Bakan Koca'ya çok sert sözler! "Bakanlık yaptığınızı mı sanıyorsunuz!"

Hıncal Uluç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sert sözlerle yüklenerek "İstatistikleri okuyarak bakanlık yaptığınızı mı sanıyorsunuz!" dedi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Seren Serengil'in geçen hafta basına yansıyan açıklamalarını köşesine taşıdı. Türkiye'nin tek gündeminin koronavirüs olmadığını belirten Hıncal Uluç, riskli mide küçültme ameliyatlarına dikkat çekti.  

"SİZİ İZLEYEN YOK BAKAN KOCA"

Hıncal Uluç, Sağlık Bakan Koca'ya "Her gün canlı yayınla ekranları işgal edip Covid istatistikleri okuyarak Sağlık Bakanlığı yaptığınızı sanıyorsanız, aldanıyorsunuz, Sayın Fahrettin Koca!." diye seslenerek "Sizi artık izleyen nerdeyse yok.." yorumunda bulundu. 

"ELİNİZDE İSTATİSTİK VAR MI SAYIN BAKAN"

"Bu ülkede Covid dışında da önemli şeyler oluyor.. " diyen Uluç, Bakan Koca'ya "Var mı elinizde istatistik Bay Bakan?. 2020 yılında kaç mide küçültme ameliyatı yapılmış?." diye sordu.

"SAKIN BENİ ARAMAYIN"

Uluç sert eleştirilerinin ardından "Sakın gene beni aramayın. Açmam ve dinlemem.. Çünkü adınızı yazanı, hemen arıyorsunuz, o da ertesi gün sizin reklamınızı yapan bir yazı kaleme alıyor. Ben o yolları çoktan geçtim, Koca Bakan.." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Lütfen sorduklarıma kısa, yazılı bir cevabı maillesin, ekibiniz, ama altında sizin adınız olsun. Ötesine itibar etmem.

Çünkü zorda kalınınca o imzası olan zavallının yandığına çok şahit oldum, 65 yıllık meslek hayatımda.. Yanlış anlamış da, yanlış yazmış da..

2020 yılı mide küçültme istatistikleri, bir.. İstanbul İl Sağlık Müdürü'nüzün ya da bakanlığınızın Seren'in söyledikleri üzerine soruşturma açıp açmadığı, açtıysa sonuç, iki..

Hepsi bu kadar!.