Medya
29 Oca 2017 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

Hıncal Uluç'tan Ahmet Hakan'a: 'Orda havalar nasıl Ahmet!'

Sabah yazarı Hıncal Uluç'tan Kanal D anchormani Ahmet Hakan'a bir eleştiri daha geldi.

Sabah yazar Hıncal Uluç, Kanal D'de ana haber bültenini sunan Ahmet Hakan hakkında "Sonra geldi. 'Bitti' dedi. Sonra da başlayacak dizinin reklamını yaparak kapattı, her gece olduğu gibi... Pardon araya bir de 'Hava durumu' sokarak, bu ülkenin, belki de dünyanın hava raporu okuyan ilk ana haber sunucusu unvanını elde etti. Ben de ekrana doğru sordum... 'Orda havalar nasıl Ahmet!..'" diye yazdı.

Hıncal Uluç'un Sabah gazetesinin bugün yayımlanan 'Birikmiş notlarla nalına, mıhına!..' başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

Birikmiş notları ayıklayayım dedim gene..
Baktım kıyamadığım bir sürü var.. "Tamam" dedim.. "Pazara yazarım, kısa kısa.. Nalından da seçerim, mıhından da.. Kolay okunur. Çeşit de keyif verir..
Buyrun bu pazar burdan yakın!.

***
En yenisi en başta..
Perşembe sabahı, Ahmet Hakan dostumu eleştirdim..
"Yalan olduğunu en başta kendin bildiğin şeyi yüz bin insanın gözünün içine bakarak söyleme" dedim. "Ana Haber sunucusu inandırıcı olmalıdır.
Yalan söylemez, hele reklam hiç yapmaz" dedim.
Perşembe akşamı Ahmet gene "Kısa bir ara" dedi. 15 dakika bekletti. Sonra geldi. "Bitti" dedi. Sonra da başlayacak dizinin reklamını yaparak kapattı, her gece olduğu gibi..
Pardon araya bir de "Hava durumu" sokarak, bu ülkenin, belki de dünyanın hava raporu okuyan ilk ana haber sunucusu unvanını elde etti.
Ben de ekrana doğru sordum..
"Orda havalar nasıl Ahmet!."