Polemik & Kulis
25 Ara 2012 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

HINCAL ULUÇ RIDVAN DİLMEN'İ YERDEN YERE VURDU!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifası için usta yazar Hıncal Uluç'dan çarpıcı bir yorum geldi.

Uluç sabahspor.com'da kendiyle yapılan söyleşide Kocaman'ın istifasının tezgah olduğunu söyledi.

Uluç'un NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen hakkında söylediği ağır sözler ise gündem oluşturacak gibi gözüküyor.

İşte ifadeler;

"Rıdvan şimdi, 'Aykut gitmeli' dese 'Vay, Aykut'un yerine göz dikti' diyecekler! 'Aykut iyi' dese bu sefer Aykut'un iyi olmadığı meydanda..."

"Aslında NTV'nin Fenerbahçe yorumunu, Rıdvan'a yaptırmaması lazım. Koskoca NTV, Fenerbahçe'yi çekinmeden, herhangi bir hesap içine düşmeden eleştirecek bir adam bulamıyor mu?"

"Fenerbahçe'nin bir talihsizliği burada... Medya o kadar Fenerbahçeli ki ve de Rıdvan gibiler... Ne derlerse desinler Fenerbahçe ile ilgili düşünceleri var. . Her şeyi özgürce söyleyemeyecek adamdan yorumcu olmaz. Galatasaray'a gelince, Beşiktaş'a gelince, Trabzon'a gelince aslan kesileceksin, Fenerbahçe'ye gelince, mık mık mık! "

"Aykut gerçekten istifa ederse, Aziz Yıldırım'ın isteğiyle olur. Aziz Yıldırım'ın istemediği istifa, göstermelik, gündem değiştirme istifası!.."

"Daha düne kadar 'Geri kalan bütün maçlarını kazanacağınız, hakemlere rağmen, federasyona rağmen şampiyon olacağız' diyen Aziz Yıldırım, 30 saniyede görüş değiştirdi, "Lig şampiyonu olmasak bile Avrupa şampiyonu olacağız" demeye başladı! Dalga geçiyor resmen... Aziz Yıldırım, Fenerbahçe camiası ile dalga geçiyor!"

"İstifanın geri aldığı haberini Galatasaray camiası büyük bir coşku ve alkışlarla karşıladı. Utanmasalar ellerine bayraklar alıp, Bağdat Caddesi'nde 'Aykut Kocaman' diye yürüyecekler."