Medya
20 Ağu 2013 14:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

HINCAL ULUÇ HÜRRİYET YAZARINI TOPA TUTTU; ASIL SEN ŞIMARMIŞSIN!

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bu kez eski öğrencisi olan Hürriyet yazarını yerden yere vurdu!

Usta yazar Hıncal Uluç, Altan Tanrıkulu'nun Salih Uçan hakkında söylediklerine çok sert şekilde cevap verdi. Altan Tanrıkulu, genç futbolcu için "Hemen satılmalı...Şımarmış" diye yazmıştı. İşte Uluç'un Sabah Spor'daki o açıklamaları:

"Altan Tanrıkulu'nun kendisi şımarmış. Altan çok sevdiğim bir arkadaşımdır benim... Benim Gelişim Spor'da yetişmiş ve ortaya çıkmıştır, 1980'li yılların sonlarında... Ama Hürriyet yazarlığı onu şımartmış!.. Eğer ille bir 'şımarık' deyimi kullanılacaksa...

GÖZLERiME İNANAMADIM


Benim, 'Hürriyet, Altan'ı kiralamamalı, hatta satmalı' demem ne kadar ayıpsa, Altan'ın yazdığı cümle de o kadar ayıp... İnanamadım... Ercan Saatçi açık açık ifade ediyor; 'Ben fanatik bir Fenerbahçeliyim' diyor ve yazıyor. Ercan'a hiç itirazım yok, adam ne olduğunu söylüyor. Altan Tankıkulu, Hürriyet'in tarafsız yazarı... Bir Fenerbahçe öfkesi içinde gencecik bir adama bunlar denmez... Salih'le ilgili teşhisi, Maraton'da Tümer Metin koydu; "Kenara bakarak oynanmaz" diye... Aykut Kocaman gitmiş, Ersun Yanal gelmiş, Salih kendine olan bütün güvenini kaybetmiş. Ersun Yanal da hazırlık maçlarında yüzüne pek bakmadı! Geçen senenin gözbebeği delikanlının... Oyuna zaten geç giriyor, girdiği andan itibaren de 'Acaba bir hata yapar mıyım!' telaşı içinde... Üstelik o yaşta herkes hata yapar. 30 yaşında, 35 yaşında da yapar. Gencecik bir adam, 'bir maçta hata yaptı' diye bu kadar eleştirilmez. Altan o yazıyı nasıl yazmış gözlerime inanamadım."