Medya
08 Mayıs 2015 14:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Hıncal Uluç hangi kadın sunucuyu öve öve bitiremedi?

"Onu spor spikeri olarak tanıdım. Harikaydı" diye yazısına başlayan Sabah yazarı Hıncal Uluç, hangi sunucuyu yere göğe sığdıramayarak övdü? İşte o isim...

Bir gece canlı yayında, harika bir kıyafetle, çok cazip bir genç kız olarak Kırmızı Halı röportajları yaptı, harikaydı.

"Onu spor spikeri olarak tanıdım. Harikaydı. Bir gece canlı yayında, harika bir kıyafetle, çok cazip bir genç kız olarak Kırmızı Halı röportajları yaptı, harikaydı."

İŞTE FOTOĞRAFLARLA DİLARA GÖNDER!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, "habersiz haber ekranları" diye eleştirdiği haber kanallarının içinde diğer tüm programlardan farklı bir program diye anlattığı Dilara Gönder'in hazırlayıp sunduğu Yeter ki İste'yi izledikten sonra, Gönder'i köşesinde öve öve bitiremedi.

İşte Uluç'un kendine has noktalama işaretleri ile yazdığı ve "harika" sözcüğü ile dolu o övgü yazısından çarpıcı bir bölüm:

Hafta sonunda "Ne var, ne yok" diye habersiz haber ekranları arasında dolaşırken, Dilara Gönder'e rastladım, NTV'de.. Takıldım ve harika bir program izledim.
Dilara'nın yeni başladığı diziymiş meğer..
"Yeter ki iste!.."
Engelliler üzerine..
Ama nasıl üzerine..
Öyle acındıran, duygu sömürüsü yapan, yardım dilenciliğine çıkan programlardan biri değil..
"Yeter ki iste" adı anlatıyor, içeriği..
"Ey engelli, yeter ki iste, her şeyi başarırsın. Kimseye muhtaç değilsin" programı bu..
Spordan sanata, bilime, güzel sanatlara, aklınıza ne gelirse, bir engellinin, ne isterse yapabileceğini, pek engelsizden çok da başarılı olabileceğini anlatan, gösteren, kanıtlayan, gerçek bir moral belgeseli..
Biz engelsiz geçinenlere de, yaşadığımız kentleri, engelliler için nasıl yaşanır hale getirebiliriz, onu söylüyor..
Bu konuda yazacak çok şeyim var. Şimdilik Dilara'yı kutlamak isterim.
Onu spor spikeri olarak tanıdım. Harikaydı. Bir gece canlı yayında, harika bir kıyafetle, çok cazip bir genç kız olarak Kırmızı Halı röportajları yaptı, harikaydı. Ardından en pis işleri yaparken gördük, en kaba kılıklar içinde, Zor İşler'de.. Harikaydı.. Şimdi de bu..
Dilara programına koyduğu adın canlı kanıtı..
"Yeter ki iste, her şeyi yaparsın!.."