Medya
06 Şub 2018 10:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Hıncal Uluç Cengiz Semercioğlu'na çıkıştı: Ertuğrul'a öğüt vereceğine...

Sabah yazarı Hıncal Uluç, 3 gün zorlama hapis cezasını şova çeviren Seren Serengil ve program partneri Cengiz Semercioğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, 3 gün zorlama hapis cezasını şova çeviren Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nu yerden yere vurdu.

Eleştiri oklarını Seren Serengil'den çok birlikte program yaptığı Cengiz Semercioğlu'na yönelten Hıncal Uluç "Ben Cengiz'in yerinde olsam 'Aman bu topa girme, Ertuğrul Özkök' yazısı yazmak yerine, kendim o topa girmezdim" ifadelerini kullandı.

İşte Hıncal Uluç'un bugünkü yazısından "Seren’le Cengiz!." başlıklı o bölüm:

Seren Serengil, müthiş bir şov yaparak, hapse girdi ve çıktı. Girerken program yaptığı TV'lerden başkası çekim yapmasın diye çırpındı.
O içeri girmek ve girerken de kendi TV'sine yayın yapmak için planlar düzerken, avukatı, görevinden istifa etti.
"Seren'in bir an önce içeri girmek için çırpınması benim mesleki itibarımı zedeler" diye açıkladı, gerekçesini..
Bu arada, galiba benden başka herkes biliyormuş. Onu öğrendim. Seren'in medyadaki baş savunucusu Cengiz Semercioğlu kardeşim meğer, Seren'le her gün TV programı sunuyormuş..
Sunmasına dediğim yok.. Ben de ne programlar sundum. Gene de sunarım. Ama sunmak başka, birlikte ekranda göründüğün ve birlikte para kazandığın birinin yarattığı polemikte taraf olmak başka..
Ben Cengiz'in yerinde olsam "Aman bu topa girme, Ertuğrul Özkök" yazısı yazmak yerine, kendim o topa girmezdim.