Gündem
29 Kas 2010 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:50

HINCAL ULUÇ BU KEZ HANGİ TAKIMIN TARAFTARINI ÇILDIRTTI?

Yazılarıyla çeşitli takım taraftarını çileden çıkaran Hıncal Uluç'a bu kez Anadolu'dan sert tepki geldi!

Kayserispor taraftarı, sarı kırmızılı takımın başarılı teknik direktörü Şota Arveladze'yi eleştiren spor yazarı Hıncal Uluç'u eleştirdi.

Grup 38 Taraftarlar Derneği'nden yapılan yazılı bir açıklamada, "Türkiye'nin önde gelen spor yazarlarından Hıncal Uluç'un önceki gün kaleme aldığı yazıyı bir talihsizlik olarak görüyoruz. Teknik direktörümüz Şota hakkında 'korkak' ve '1960'ların futbolunu oynatıyor' sözlerini kullanması bizleri son derece üzmüştür" denildi.

Kayseri Grup 38 Taraftar derneği Başkanı Hasan Yaldızlı, "Şu anda lig tarihinin en başarılı sezonunu geçiren ve üst sıralara ambargo koyan Kayserispor'un başarısı Türkiye'deki tüm otoritelerden tam not alırken, FIFA tarafından da tescillenmiş ve Şota hakkında övgüyle bahsedilmiştir. Sayın Hıncal Uluç'un hangi ruh halindeyken bu yazıyı kaleme aldığını doğrusu biz de merak ediyoruz. Bir spor yazarının bu yazıyı kaleme alması için ancak amuda kalkarak puan cetveline bakması gerekir. Taraftarına karşı da olsa kendi resmi sitesinden hemen bir protesto açıklaması yapan Kayserispor Yönetim Kurulu'nun bu yazı karşısında sessiz kalması da bizleri ayrıca üzmüştür. Sayın Hıncal Uluç'u Kayserispor camiasından özür dilemeye ve yönetimi de Kayserispor'un haklarını korumaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.