Medya
22 Oca 2020 11:55 Son Güncelleme: 22 Oca 2020 12:20

Hıncal Uluç 'AK Parti eğilimli' Yeni Asır'a topa tuttu: "Resmi geçin, tek satır göremedim"

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, İzmir'de AKP, CHP ve İYİ Partili başkanların görüşmesine yer vermeyen iktidara yakın Yeni Asır gazetesine tepki gösterdi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüseyin Kırkpınar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, geçtiğimiz hafta sonu birlikte yemek yiyerek kentin sorunlarına dair fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmeyi bugünkü köşe yazısında "Bu karelere hasret kalmıştık" sözleriyle değerlendiren Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, toplantıya yer vermeyen İzmir merkezli ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Asır gazetesine ise tepki gösterdi.

İşte Hıncal Uluç'un bugünkü yazısından "Alkışlarla" başlıklı o bölüm:

“Hafta sonumu güzelleştiren bir resmi İzmir Ekspres Gazetesi birinci sayfasında gördüm. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yanında CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ayni masada yemek yiyorlar.. Haberi okuyunca öğreniyoruz ki, MHP İl Başkanı şiddetli grip olduğu için katılamamış. Başkanlar, Sürekli'nin verdiği yemekte İzmir'in sorunlarını ve çözümlerini konuşmuşlar. Milletin hasret kaldığı bir fotoğraf değil mi?. Örnek, ibretlik.. Nasıl mutlu oldum. O heyecanla Yeni Asır'a saldırdım. Bizim Yeni Asır'a.. AK Parti eğilimli Yeni Asır'a.. Resmi geçin. Tek satır göremedim!” ifadesini kullandı.Kaynak