Medya
14 Şub 2013 14:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

HINCAL ULUÇ ADNAN POLAT'I TOPA TUTTU; "GİTSİN FENER'E ÜYE OLSUN"

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat'ın sözleriyle ilgili olarak sert ifadeler kullandı.

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat'ın "Galatasaray'ın tarih boyunca şike yapmadığına yüzde yüz emin olamam" sözleriyle ilgili olarak sert açıklama yaptı.

Hıncal Uluç, Fenerbahçe Kulübü  Aziz Yıldırım ile dost olduğunu da söyleyen Adnan Polat için "O zaman Fenerbahçe'ye gitsin, üye olsun" yorumunda bulundu.

İşte Hıncal Uluç'un o yorumu...

Galatasaray'ın şike yapmadığını ben de söyleyemem ya da Fenerbahçe'nin ya da Manchester United'ın, ya da... Kim söyleyebilir ki? 'Benim görevde olduğum dönemde yapmadık' demesi dahi aslında bir protokoler sözcük. Adnan Polat yapmamış olabilir ama başkası yapmış olabilir. Adnan'ın haberi bile olmaz, ruhu bile duymaz. Eski bir Galatasaray Başkanı'nın bu konuda konuşması gereksiz. Bana sorsalar 'Bu nasıl soru' derim.

POLAT'IN KUYUSUNU...

Ünal Aysal ile aralarında soğukluk olduğunu bütün Türkiye biliyor. Ünal Aysal, Adnan Polat'ın kuyusunu kazmaya çalışan, bu yüzden Galatasaray Yönetimi'nde bulunurken kulübe ait bir takım evrakların fotokopilerini çekip evine götüren, daha sonra bunları bir şekilde sızdıran ve bütün bu şike kıyametleri koparken adı olaylara karışmayan tek kulüp Galatasaray'ın Arena'daki yönetim odasının basılmasını, eski bir Galatasaray Başkanı'nın evinin aranmasını sağlayan adamı Türkiye'de başkası kalmamış gibi sağ kolu diye tutarsa Adnan Polat'ın o başkana karşı soğuk olması doğal. Adnan Polat'ın yerinde ben olsam bu koşullarda 'Ünal Aysal Galatasaray başkanlığına yakışmıyor' derdim. Benim hiç dostum olamaz. Benim can düşmanımı yanında himaye eden bir adam benim nasıl dostum olur ya? Galatasaray Başkanı'nı bu hale düşüren kişi Ünal Aysal'ın bir numaralı adamı. Fatih Terim de nefret ediyor o adamdan üstelik ve de Florya'ya ayak basmasını yasakladı.

ÇOK YADIRGADIM

Ancak 'Aziz Yıldırım dostum' demesini çok yadırgadım. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçeli olmayan herhangi birisiyle dost olması söz konusu değil. Bütün eylemleri ve söylemleri Galatasaray düşmanlığını ve Galatasaray nefretini anlatan, durmadan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arasının açılmasını, uçurumlar oluşmasını sağlayan o dünyalar güzeli 'ezeli rekabeti' bir düşmanlığa dönüştüren bir adam Adnan Polat'ın dostuysa ben bundan sonra Adnan Polat için 'Dostum' demeyi çok düşünerek kullanacağım. 'Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim' demişler. Bu Adnan Polat'ın bütün yöneticilik yaşamında yaptığı en büyük gaftır.

YÖNETİMİNE ALSIN

Aziz Yıldırım ile çok yakın dostmuş! O zaman Fenerbahçe'ye gitsin, üye olsun. Aziz Yıldırım onu yönetim kuruluna alır, çok da iyi işler verir. Aziz Yıldırım, Galatasaray'dan gelenleri almaya çok meraklı çünkü. Adnan Polat'ı yönetimine alır, koltuğunun altına oturtur. Hayırlı olsun dostlukları!