Medya
10 Eki 2016 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

Hilal Kaplan yazdı: Azize'nin yemenisi Lindsay Lohan'ın başına nasıl gitti?

Lindsay Lohan'ın Gaziantep gezisi kadar gündem olan başına taktığı yemeninin hikayesini, olayın ilk elden tanığı Hilal Kaplan yazdı.

ABD'li aktris Lindsay Lohan Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kent ziyaretinin ardından gazetecilerin karşısına başında yemeni ile çıkmıştı.

Mülteci kampı gezisi, orada ünlü yıldızın söyledikleri kadar Lohan'ın başına taktığı yemeni de gündem oldu.

Lindsay Lohan'a gezi boyunca eşlik eden Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan, o yemeninin hikayesini yazdı.

YARDIM GÖNÜLLÜSÜ AZİZE ABLA...

Suriyeli sığınmacı Azize Ablanın yemenisinin ünlü yıldızın başında ünlü oluşunun hikayesi;

"...Sıra basın açıklamasına gelmişti. Gördüklerinden ötürü sarsılan Lohan, konuşmadan önce düşüncelerini toparlamak istediğini söyledi. Bunun üzerine kampın Sosyal Tesisleri'ndeki bir odaya çekildik.

Koridora çıktığımızda Lindsay, Azize isimli bir yardım çalışanına yemenisini işaret ederek, çok beğendiğini söyledi. Azize abla da el işareti yaparak 'Gel, hediye edeceğim o zaman' dedi.



"BAŞIMA ÖRTER MİSİN?"

Lindsay'e bunu tercüme edince çok şaşırdı. Hep birlikte onu takip edip, çağırdığı odanın kapısını kapattık. Lindsay, bana dönüp 'Takmak istiyorum' dedi. 'Omuzlarına mı koyalım yani?' diye sordum. 'Hayır, başıma örter misin?'diye sorunca da bağladım.

Azize ablanın yemenisini bir starın başında görmemizin hikâyesi budur yani...

Tahmin ettiğim gibi Lindsay'nin kamptaki başörtülü fotoğrafı verdiği mesajların önüne geçmiş ama Lindsay, kampta sadece birkaç mültecinin hikâyesini duyduğunu, Türkiye'de ise üç milyondan fazla hikâye olduğunu, Türkiye'ye Avrupa devletlerinin ve ABD'nin bu konuda yardım etmesi gerektiğini söyledi."