Polemik & Kulis
15 Mayıs 2013 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

HİLAL ERGENEKON MEDYARADAR'A KONUŞTU: İSYAN ETMİYORUM AMA TAZMİNATSIZ ÇIKARTILMAYI HAKETMEDİM!

Atv'de sundukları Kahvaltı Haberleri'nde yaptıkları bir espri nedeniyle tazminatsız çıkartılan spikerlerden Hilal Ergenekon ile Alev Gürsoy Cimin konuştu.

İşte Alev Gürsoy Cimin’in sorduğu sorulara Hilal Ergenekon’un verdiği yanıtlar...

Hilal çok geçmiş olsun. Yaşadığın normal bir durum değil ama bunlar sana neden reva görüldü anlatır mısın?

Bize yapılan bu durumu kabul etmek mümkün değil. Çok üzgün ve kırgınım çünkü onca zaman böyle bir program yapıp hiçbir hata yapmayan, işini layığıyla yerine getiren iki kişinin ekranda bir espri yapmasının böyle büyütülüp de bu noktalara getirilmesi incitici.

Bu sözleriniz espri miydi, yoksa bir yerlere mesaj mıydı?

Sözlerimiz tamamen espriydi.Ayrıca bu programın formatı da bellidir. Bu formatı önümüze koyanlar yine bellidir. Biz sadece haber sunmuyoruz talk show yapıyoruz.Her türlü espriyi yapıyoruz,twitterdan mesajlar okumamız çok normal.İşin ilginç kısmı biz bu espriyi yaptık yapmasına da benim maaşım zaten yatmıştı. Öyle bir durum zaten sözkonusu değlidi. Bu kimleri niye rahatsız etti hala anlayamadım.

Peki yönetim sizi bu konuda uyardı mı?

Hayır, işin ilginç kısmı bu zaten. Hiç uyarı almadık.Bize denilen böyle şeyler söylemeseydiniz twittleri okumasaydınız, o diyalogu yapmasaydınız.

Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Çıkarırlarsa çıkarsınlar ama tazminatsız çıkarmalarını anlayamadım. Hakettiğimi de düşünmüyorum.Bundan sonra ibrahim yoluna ben yoluma. Artık haklarımı arayacağım atv yönetimiyle yargı yoluyla konuşacağız. 

MEDYARADAR/ÖZEL