Polemik & Kulis
21 Ara 2013 07:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Hikmet Genç'ten Emre Uslu'ya sert cevap: Sen kimsin?

CNN Türk'te yayınlanan Ne Oluyor programına katılan Star Gazetesi yazarı Hikmet Genç, Emre Uslu'yu topa tuttu..

Hikmet Genç '17 Aralık' operasyonu ve arkasında yapılan Emniyet'teki görev değişimlerini değerlendirdi. Genç Emre Uslu'nun benim ismimi orada kimse ağzına almasın şeklindeki sözlerine sen kim oluyorsun diye cevap verdi.
 
CNN Türk'te yayınlanan Ne Oluyor programına katılan Star Gazetesi yazarı Hikmet Genç İstanbul'da yapılan operasyona ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hikmet Genç Cemaat bu operasyonun bir tarafında duruyor tamamen bağlantılı diyemem ama bir yerde ilişkisi bulunuyor şeklinde yorum yaptı. Hikmet Genç Emniyet kademelerinde yapılan görev değişiminin doğruluğunu vurgulayarak bir operasyon yapılıyor devletin tepesindeki hiç bir yöneticiye haber verilmiyor diyerek yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
 
OPERASYON OLACAĞININA DAİR ÖNCEDEN TWEET ATTILAR
 
Emre Uslu aylar önce bu operasyonla ilgili tweet atıyor. Amirine bile haber vermeden yapılan böylesine gizli bir operasyonu nereden haber alıyor? üstelik G harfini büyük tutarak yapıyor. Yarın İslamcıları rezil edeceğiz, yandaş yazarlara gününü göstereceğiz gibi tehditleri alıyoruz. bunlar Yurt dışına bile çıkamayacak gibi sözlerle tehdit savuruyorlar.
 
Biz daha ortada bir şey yokken biz bunlara itiraz ettik. Birilerde yarın şunlar alınacak laflarını duyabiliriz. ben aylardır birileri alınacak haberini yurt dışından olmama rağmen Cemaat'ten arkadaşlardan duyuyorum Yarın birilerini alınacak lafını aylardır duyuyorum. Sabah bir kalkıyoruz pat birden olaya ait olduğu iddia edilen belgeler ortaya dökülüyor. Bu işin tamamını Cemaat yaptı demiyorum ama bu operasyonun bir tarafında cemaat duruyor. Cemaat bu operasyonun neresinde duruyor? Bu gelişmeler korkutuyor beni. Bugün Gazetesi'ni açıp bakarsanız Cemaat bu operasyonun bir parçası bunu görürsünüz.