Polemik & Kulis
19 Ara 2014 17:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Hikmet Çetinkaya'dan Tarık Toros'a hodri meydan: Çıkarın ortaya o mektupları!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Hikmet Çetinkaya, Bugün Tv Genel Yayın Yönetmeni ve Bugün Gazetesi yazarı Tarık Toros'un, gazeteci İlhan Selçuk hakkındaki açıklamalarına Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

Tarık Toros, İlhan Selçuk'un ABD'yle mektuplaştığını ve bu mektupları kendisine bir polis müdürünün söylediğini açıkladı. Çetinkaya ise Toros'a bu açıklaması nedeniyle Twitter hesabı üzerinden şu şekilde seslendi: "O polis müdürü o mektupları Cumhuriyet'e getirsin ya da siz getirin."

Çetinkaya, şunları söyledi:

Tarık Toros, adlı Bugün TV'deki arkadaş...Yaşananları,yaşadıklarınızı Ergenekon'a bağlayıp İlhan Selçuk'u örtülü değil açık bir biçimde CIA ajanı olarak kamuoyuna yansıttınız.Selçuk'un ABD'yle mektuplaştığını,bunları size bir polis müdürünün söylediğini açıkladınız. Demek ki,iftira,yalan,yaftalama geleneği ruhunuza işlemiş...O polis müdürü o mektupları Cumhuriyet'e getirsin ya da siz getirin. Demek İlhan Selçuk, polis müdürüne "o mektupları sakın medyaya yansıtmayın" demiş polis müdürüne. Bu kadar onursuzluk,alçaklık.... Ne için? Yazık size sizin gibi düşünenlere... Vicdansızlara yazık.... Ben darbelere darbe,faşizme faşizm,diyenlerden birisiyim... 4,5 yıl önce ölmüş, bir yazarı, bir devrimciyi, yurtseveri hele bugünlerde, Ergenekon'u anımsatıp,yaftalamak.... Yazıklar olsun size.... Yazıklar olsun sizi böyle konuşturanlara... Hodri meydan çıkarın ortaya o mektupları...

İşte o tweetler: