Gündem
20 Eyl 2010 22:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

''HİÇBİR ZAMAN MİNİK KUŞ OLMADIM!'' (VİDEO)

Habertürk TV'de Balçiçek Pamir'le Söz Sende'nin konuğu olan Tansel Çölaşan, eşi gazeteci Emin Çölaşan'la ilişkilerine dair ilginç açıklamalar yaptı.

Hatay’da yaptığı “Evet diyenler gaflet ve dalalet içinde” açıklamasının ardından Habertürk ekranına çıkan Çölaşan çarpıcı sözler söyledi

Tansel Çölaşan, eşi gazeteci Emin Çölaşan’la ilişkilerine dair ilginç açıklamalar yaptı. Çölaşan, haklarında çıkarılan söylentilerin aksine; eşi Emin Çölaşan’a haber kaynaklığı yapmadığını söyledi. Çölaşan “Hiçbir zaman minik kuş olmadım” dedi. Tansel Çölaşan “Bazı önemli davalarda karar çıktığında bile Emin’e söylemezdim” şeklinde konuştu.

Tansel Çölaşan, Hatay’da yaptığı “Evet diyenler gaflet ve dalalet içinde” açıklamasına da açıklık getirdi. Bu sözlerle evet diyenlerin aslında neyi oyladıklarını bilmeden sandık başına gittiğini kastettiğini söyledi.

Çölaşan daha baskıcı bir rejimin altyapısının hazırlandığını iddia etti ve “80’lerden beri korkuyorum. İrticanın gelme ihtimali var” dedi.

Tansel Çölaşan, Danıştay saldırısının ardından söylediği ve daha sonra doğru olmadığı ortaya çıkan sözlerine de açıklık getirdi.

Çölaşan, saldırının ardından saldırgan Alpaslan Aslan’ın “Allah’ın askerleriyiz” diye bağırdığını iddia etmiş, ancak Aslan’ın böyle bağırmadığı ortaya çıkmıştı.

Tansel Çölaşan, bu açıklamayı polisin kendisine verdiği bilgiye dayanarak yaptığını söyledi.

Tansel Çölaşan, referandumda evet diyen yüzde 58’in tamamının ihanet içinde olduğunu söylemenin de imkansız olduğunu, ancak Türkiye’de yüzde 15’lik bir kesimin hıyanet içinde olduğunu iddia etti.

İŞTE TANSEL ÇÖLAŞAN'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI