Magazin
31 Tem 2010 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

HERKESİ GİYDİRDİ KENDİSİ SOYUNDU! KİM BU ÜNLÜ MODACI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Uzun yılların tecrübesiyle yüzlerce insanı giydiren ünlü modacı soyundu.

Uzun yılların tecrübesiyle yüzlerce insanı giydiren ünlü Terzi Yamağı Barboros Şansal fotoğrafçı Mustafa Nadir’in özel projesi kapsamında soyunarak objektifin karşısına geçti.

Proje kapsamında çekilen fotoğraflardan seçilen iki karenin birinde modellerin mesleklerinin kaotik çelişkisini anlatılırken, diğer karede de Barbaros Şansal’ın sesini, duyurmak istediklerini,anlattıklarını ve paylaştıklarını kendisi dışında kimsenin kesemeyeceğinin mesajı veriliyor.

Barbaros Şansal ile gerçekleştirilen çalışma projenin ilk çekimiydi. Her çekimde modelinin mesleğine uygun konseptlerin belirleneceği projenin başlangıç modeli Terzi Yamağı Barbaros Şansal oldu. İki hafta önce gerçekleştirilen projenin ilk çekiminde Barboros Şansal fotoğrafların stayling’inide kendi hazırladı.

Çekimlerden sonra görüştüğümüz fotoğrafçı Mustafa Nadir, "Barbaros Şansal iyi bir arkadaş, iyi bir dost. Seninle bir fotoğraf çekelim dediğimde beni kırmadı tarihi belirledik, geldi ve çektik. Fotoğraf çekimlerinde çok eğlendik, sabit bir konsept belirlemeden çekime başladık ve bu karelerde karar kıldık, fotoğrafların styling’i de Barbaros Şansal’a ait.

Barbaros Şansal gerek eğitimi gerekse genel kültürü sayesinde insanlara çok şey öğretebilen birisi, paylaşımcı da ayrıca, şu çok ünlü sosyal paylaşım sitesinde binlerce kişiye sürekli etraflarına daha dikkatli bakmaları ve unutmamaları için mesajlar vermeye çalışıyor. Barbaros bu toplum için önemli kişilerden biri" dedi.

Genç fotoğrafçı Mustafa Nadir önümüzdeki günlerde bu özel proje için süpriz oyuncu ve şarkıcıların çekimleriyle büyük ses getireceğe benziyor. Mustafa Nadir şu anda yeni çekimi için hazırlıklarına devam ediyor.

 
MEDYARADAR/ÖZEL