Herkese 30 bin TL faizsiz kredi fırsatı! 9 banka yarışa girdi

Faizsiz kredi veren bankalar 2024 listesi yayımlandı. Müşteri kazanabilmek adına bankalar 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyası düzenledi.

Herkese 30 bin TL faizsiz kredi fırsatı! 9 banka yarışa girdi - Sayfa 1

Sıfır faizli kredi veren bankalar belli oldu. Faizsiz kredi kampanyaları ise ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin dikkatini çekti. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi ve faizsiz nakit avans imkanı sunuyor. İşte 9 bankanın 0 faizli kredi kampanyası...

114
Herkese 30 bin TL faizsiz kredi fırsatı! 9 banka yarışa girdi - Sayfa 2

Bankalar farklı tutarlarda sıfır faizli taksitli nakit avans ya da kredi vermeyi sürdürüyor. Bankaların amacı müşteri çekmek olsa da küçük de olsa paraya ihtiyacı olanlar için fırsatlar ortaya çıkmış oluyor.

214
Herkese 30 bin TL faizsiz kredi fırsatı! 9 banka yarışa girdi - Sayfa 3

Küçük ihtiyaçları sıfır faizli ve vadeli olarak ödeme imkanını avantaja çevirmek isteyenler internet üzerinden başvuru yaparak bankada hesap açıp ya da kredi kartı talep edip kredi veya nakit avans kullanabiliyor.

314
Herkese 30 bin TL faizsiz kredi fırsatı! 9 banka yarışa girdi - Sayfa 4

Bankaya müşteri olduktan sonra kredi ya da nakit avans talep kısmından da başvuru yapıp onay gelmesiyle birlikte para hesabınıza geçiyor. Bundan sonraki süreçte gelen parayla ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, almak istediğiniz bir ürün varsa onu temin edebilirsiniz.

414