Spor
30 Ara 2021 18:01 Son Güncelleme: 30 Ara 2021 18:05

Herkes Volkan Demirel'i konuşuyor! Hakeme söyledikleri televizyondan duyuldu!

Fatih Karagümrük - Bodrumspor maçında, Bodrumspor'un faul beklediği pozisyona Volkan Demirel'den destek geldi. Hakemin maçı durdurduğu anda kenara gelen Volkan Demirel sesli bir şekilde rakip takıma hak verdi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fatih Karagümrük, sahasında TFF 2. Lig ekibi Bodrumspor'u 4-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Maçta skordan çok Volkan Demirel'in saha içi konuşması gündem oldu. Televizyondan da duyulan bu konuşma sosyal medyada epey konuşuldu.

 Karagümrük - Bodrumspor maçında, rakip oyuncuların faul beklediği pozisyona Fatih Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel'den destek geldi.

 “BENCE DE FAUL HOCAM”

Hakemin devam ettirdiği pozisyona kenardan araya girerek, "Bence de faul hocam, oyuncular haklı" sözleri televizyondan duyuldu. Henüz teknik direktörlük kariyerine yeni başlayan Volkan Demirel'in bu hareketi sosyal medyada çok konuşuldu. Yaptığı bu davranış taraflı tarafsız herkesin takdirini toplarken Volkan Demirel adına övgü dolu sözler yazıldı.

 

LİGDE 3 MAÇTA 5 PUAN

Volkan Demirel, son olarak ligin ilk yarısının son haftasında Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak devreyi mağlubiyet yüzü görmeden tamamladı. Volkan Demirel yönetiminde 3 maçta 5 puan toplayan Fatih Karagümrük, 27 puanla 11. basamakta bulunuyor.

 Kritik Fenerbahçe maçında 37. dakikada Burak Bekaroğlu ve 38. dakikada Caner Erkin'in kırmızı kart görmesiyle dev rakibi karşısında müsabakanın büyük bir bölümünü 9 kişi oynamak zorunda kalan Volkan Demirel yönetimindeki Fatih Karagümrük, Alanyaspor maçında ise kadro sıkıntısı yaşadı.