Medya
27 Eki 2019 11:42 Son Güncelleme: 28 Eki 2019 09:25

"Herkes gizli gizli Buket Aydın’ın Rolex’ini görmeye çalışıyordu"

PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden sunucu Buket Aydın, çektirdiği fotoğraf ve görüntüsü ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın'ın TSK'nın Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı'na yönelik gelişmeleri izlemek için gittiği Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde giydiği kamuflaj pantalon ve kurşun geçirmez yelek sosyal medyada gündem olmuştu. 

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, üç yıl aranın ardından yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Soçi dönüşü uçağındaydı.

“A 330 Magazin” başlıklı yazısında kimsenin belli etmek istemese de Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın’ın tartışılan Rolex saatini görmeye çalıştığını yazdı. 

Dede yazısında, “Kimse belli etmek istemese de herkes gizli gizli Buket Aydın’ın meşhur Rolex’ini görmeye çalışıyordu… Toplantı salonunda da servis aracında da yan yanaydık... Dolayısıyla o Rolex’i yakından gördüm... Tartışmalar sırasında; “O kadar mesafeden Rolex’i tanıyacak kadar zengin değilim” diye yazmıştım. Şimdi yakından gördüm. Yine tanımadım… Fakat çok havalıydı” ifadesini kullandı.